FIRST NIGHT @ Hyde 

Heeeej! Förlåt Hannah att jag la ut en bild när du blundar. Så obror! Men har inget att posta sen vi landade, hoppas du förlåter mig <3 Vi gick på middag först med några vänner och stannade sen kvar på Hyde igår. Allt stänger ju 02 här (så nice) och jag drack koffeindryck för att hålla mig uppe så mår sjukt bra idag. Väntar på att min lilla prinsessa ska vakna till liv sen ska jag tvinga med henne till Joans on third för frulle 😉 Mums! Eftersom jag dygnade var jag jättetrött. Sov flygresan och sen några h igår på dagen. Nu är jag i LA-tid och utvilad så det var värt det! Ser jättemycket framemot idag och senare ska vi träffa alla svenskar som är här för Stockholm CA festival. Vi hörs sen <3 

Heeeey! Forgive me Hannah for putting out a picture when you close your eyes! But have nothing to post since I haven’t taken any pics since we landed, I hope you will forgive me <3 We went to dinner with some friends and stayed at Hyde yesterday. Everything closes 2 AM here (so nice) and I drank caffeine drinks to keep me going so I am feeling super today. Waiting for my little princess to come back to life then I’ll force her to Joan’s on Third for brekky 😉 Yum! Since I stayed up I was really tired. I slept on the flight and then a few hours yesterday afternoon. Now I’m in LA-time and well rested so it was all worth it! Really looking forward to today, and later we will go see all the Swedes who are here for the Stockholm CA festival. Later babes <3 

1 reaktion på “FIRST NIGHT @ Hyde ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.