SHE’S ALIVE

los-angeles-8
los-angeles-9
los-angeles-10

Heeeeej babes och god morgon för mig! En helt galen helg börjar (äntligen) lida mot sitt slut. Stockholm CA har varit kul men väldigt intenstivt. Nu blir det hälsosamma livet för oss som gäller 🙂  Ser framemot att hajka, träna och äta på wholefoods haha. Detox deluxe! Det är kul med fest men det blir lite mycket av det goda ibland, för mig i alla fall som inte är van med det såhär. Jag är så himla pepp på att njuta av den lite mindre galna sidan av LA nu. Det blev inte direkt bättre av att våra hotellgrannar höll oss uppe halva natten, men det lät som att dom hade det mysigt i alla fall utan att gå in på detaljer hahaha. Nu ska vi käka frulle och sen ta en liten tur.

Heeeeey babes and good morning for me! A crazy weekend is (finally) coming to an end. Stockholm CA has been fun but very intense. Now it will be healthier life for us 🙂 Looking forward to hajking, working out and eating at Whole Foods haha. Detox deluxe! It’s fun to party but it gets a bit much of the good thing sometimes, for me anyway that are pretty unfamiliar with it. I’m so looking forward to enjoy a little less crazy side of LA now. It was not good for our sleep that our hotel neighbors kept us up half the night, but it sounded like they had a cozy time, without going into details hahaha. Now we are going for breakfast and then take a little tour in LA.

1 reaktion på “SHE’S ALIVE”

  • Olivia Wästerby skriver:

    Hej! Skulle du kunna tipsa om nya gymskor som fungerar både för att springa på löpband och styrketräning? Eller bara de träningsskor du tycker bäst om! Jag är i akut behov av nya skor men har ingen aning om vilka som är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.