WELCOME TO LA: VIDEO

En kort video på det lilla jag hunnit filma hittills! Ska filma ännu mer men tänkte att det var tråkigt att vänta för länge haha! 😉 Inatt sov jag i 10,5 timme!!!! Förstå tröttheten. Känner mig så utvilad och taggad idag. Vi hade tänkt hajka men det är ösregn så vi bestämde att vi kör ett gympass sen istället. Nu ska jag äta frulle!

A short video on the little I had time to film so far! I will of course film even more but thought it was boring to wait too long haha! 😉 Last night I slept for 10.5 hours!!!! I feel like a new person today yeyyyy. We were supposed to go hiking today but it’s pouring rain so we decided that we do a workout at the gym later instead. Now time for breakfast! 

2 reaktioner på “WELCOME TO LA: VIDEO”

  • Vanessa skriver:

    Hi! I don’t comment often, but I’ve been reading your blog for a while and I really like it! Nice that you are updating more often now 🙂 I wanted to ask what song is playing on the video, I couldn’t find it…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.