FAIRFAX MARKET

fairfax-market-2
fairfax-market-3
fairfax-market-4
fairfax-market

Jag och Hannah gick till Fairfax market igår. Har varit där förut men Hannah ville ha shorts så det är typ Levi’s shortsen mecka haha.  Det är faktiskt väldigt mysigt att bara gå runt där, och kolla på alla sjukt coola människor. Asså galnaste stilarna och alla kan bära upp det. Jag hade sett cray cray ut hahaa!  Efter det åkte vi till Whole Foods och handlade snacks.. Jag har börjat hitta i matbutikerna och känner mig rätt hemma här. Det är en skön och avslappnad känsla 🙂

Nu har vi flyttat in till Neda som bor här, det är jättenice att bo hemma hos någon med kök osv. Det blir mer vardag vilket jag älskar haha. Då kan man ha rutiner som hemma.  Nu börjar jag verkligen njuta av att vara här. Jobb, mat och träning är allt jag behöver för att må bra. Och kanske lite pannkakor haha!!! Vi hörs imorgon för er och ikväll för mig 😉 Puss

Me and Hannah went to Fairfax market yesterday. I’ve been there before, but Hannah wanted shorts and it’s kind of the Levi’s shorts mecca haha. It’s actually very nice to just walk around there and watch all the cool people. They got the craziest styles and everyone can pull it off. I had looked cray cray hahaa! After that we went to Whole Foods and bought snacks .. I have started to know where everything is in the grocery stores and feel kind of at home here. It is a nice, relaxing feeling 🙂

Now we have moved in to Neda who lives here, it’s really nice to stay at the home of someone with kitchen etc. It becomes more of a everyday which I love haha. Then you can have your routines as at home. Now I’m beginning to really enjoy being here. Work, food and exercise is all I need to feel good. And maybe some pancakes haha!!! X

3 reaktioner på “FAIRFAX MARKET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.