MALIBU VLOG

Okej babes, här kommer den sista soliga vloggen! Nästa gång är jag hemma i Sverige igen haha! Så vi hörs i vår… Nä skoja, det blir säkert mysigt och inspirerande att va hemma på nåt sätt 😉 Ser SÅ mycket framemot att träffa Loki!!!! Asså Vickan har pepprat med filmer och bilder på honom så känner pirr i hela kroppen för att hålla i honom. Är inte det sjukt? Har liksom suttit och kollat på gamla bilder och videos på honom i flera dagar, haha.

Flyger om några h så kanske kommer va lite offline idag. Landar imorgon på morgonen. Har redan hela helgen inplanerad och bruncher för att ta mig upp. Har aldrig varit i USA såhär länge så antar att min jetlag kommer va ännu värre än vad den brukar.. Håller tummarna att jag kan vända det snabbt!! Om ni har några supertips mot jetlag så dela jättegärna med er <3

Okay babes, here comes the last sunny vlog! Next time I am back in Sweden again haha! Talk to you in spring… Nah joking, there will be cozy and inspiring to be home also 😉 I really look forward to seeing Loki!!!! Vickan sent me movies and pictures of him so feelI reeally look forward seeing him. 

I am flying in a few hours so maybe I will be a bit offline today. I will land tomorrow morning. I have already planned the whole weekend and brunches to get up from bed. I’ve never been to the United States this long so I guess my jet lag will be worse than it usually is.. Keeping my fingers crossed that I can turn it quickly!! If you have any great tips against jet lag please share it <3

5 reaktioner på “MALIBU VLOG”

 • J skriver:

  Tror din lilla hund saknar dig, menar inget illa med den kommentarerna men så många som skaffar hund och omplacerar dem efter några år. För hunden är du allt. Klart du ska resa etc men ibland kan man behöva påminnas om hur viktig man är för en hund.

 • Josefine skriver:

  Hej Alex! Har precis köpt ett gymmedlemskap i hopp om att för en gångs skull bygga lite rumpa! Dock har jag så mycket att göra under dagarna och blir helt slut på kvällen att jag ofta inte har någon energi att träna på kvällen. Om jag tränar på morgonen, blir resultatet annorlunda än om jag gymmar på kvällen? Och vad rekommenderar du? Kram, Josefine

 • Karin skriver:

  Härlig vlogg. Vad heter låten?

 • Aga skriver:

  What song is in the vlog??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.