MALIBU FARM

malibu-farm-12
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
malibu-farm-11

God morgon babes! Sitter och redigerar vloggen från igår som kommer upp om en stund på min kanal =) Vi var i alla fall på Malibu Farm. Älskar själva piren men Malibu Farm är ok. Asså pannkakorna var supergoda men annars är maten rätt basic! Det är i alla fall väldigt fint och en mysig upplevelse, nästa gång ska jag testa själva resturangdelen där det är mer mat än frulle! Vi fastnade i Malibu först för det fanns inga bilar, sen satt vi i trafiken en evighet så vi kom hem kl 19 fast vi gick från stranden kl 15. Crazy! Jaja, ska ladda upp videon strax och bege mig för frulle, hörs snart <3

Good morning babes! I am editing the vlog from yesterday, it’s coming up in a moment on my channel =) We went to Malibu Farm. I love the pier but Malibu Farm is ok. The pancakes were super good but otherwise the food was quite basic! It is in any case a very nice and cozy experience, and next time I’ll try the resturant part where there is more food than breakfast! We got stuck in Malibu first because there were no cars, and then we were stuck in traffic forever so we came home at 7, though we walked from the beach at 3. Crazy! Well, now i will upload the video and leave for breakfast, talk to you soon <3

2 reaktioner på “MALIBU FARM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.