MALIBU

malibu-farm-9
malibu-farm

Idag ska vi till ett av mina favoritställen, yessss! Malibu 🙂 Ska på Malibu farm och sen hänga i Malibu ett tag. Jag tar  såklart med kameran och tänkte göra en vlogg därifrån. Lätt ett av mina favoritställen på jorden typ.. Blir så himla glad när jag är där haha! Lätt glad tjej. Det har varit dåligt väder nu några dagar så det blir nice med lite sol. I lördags fick jag panik över min  blekhet så körde BUS på överkroppen bara så kommer nog se ganska rolig ut idag haha. Hoppas att det försvinner snabbt bara! Jaja, dags att gå ner nu och möta Maja som hämtar oss i en Uber. Hörs imorgon för er <3

Today it’s time for Malibu yes! I am in such a hurry so i can’t translate the full post but i will do a vlog from there. Talk to u later babes <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.