MALIBU BEACH

malibu-beach-2
malibu-beach

SWIMSUIT – HERE (ad link)

Här kommer några sista bilder från LA =) Älskar baddråkten haha! Asså fy fan min trötthet är fan next level idag.. Har mått asilla sen jag vaknade typ. Bjöd Fanny på brunch idag och gick loss på allt jag var sugen på så jag skulle äta haha. Det blev scones, äggröra, kalkonbacon, mozarella och tomat, majskolv och juice haha! Skön mix =) Så mysigt, har saknat att ha folk hemma hos mig. Fick en fråga om mitt nya bord, ska visa det sen! <3

Nu ska jag borsta ut håret, igår somnade jag efter jag duschat, höll på göra samma idag men pallar inte ha svintohår idag igen.. Ska på tjejmiddag ikväll, ser jättemycket framemot att hänga med mina fina vänner. Emma kom nyss hit, vi ska fixa oss nu och hålla mig vaken haha. Puss hörs sen!

Here’s some more pictures from LA =) Love the swimsuit haha! Damn I’m so tired today.. I felt sick today since I woke up. I invited Fanny to brunch today and had everything I wanted to eat haha. There were scones, scrambled eggs, turkey bacon, mozzarella and tomato, corn and juice haha! Nice mix =) So cozy, I’ve missed having people in my home. Got a question about my new table, to show it later! <3

Now I have to brush out my  hair, yesterday I fell asleep after I showered, I was almost doing the same today but I managed to stay awake.. I will see the girls for dinner tonight, really looking forward to hanging with my good friends. Emma just got here, we’ll fix us now and keep me awake haha. X talk to you later! 

3 reaktioner på “MALIBU BEACH”

  • voula skriver:

    hi alexadra first your body is magical now that you have gain weight is so sexy and feminal how can people call you fat hahhaha they must be so jealous,<3

  • Ida skriver:

    Hej! Jag kommenterar i princip aldrig bloggar (även om jag läser en del hehe) och vill dessutom gärna undvika att kommentera kvinnokroppar eftersom jag tycker det är helt sjukt hur mycket fokus samhället lägger på dem (!) MEN nu var jag fan ändå tvungen att skriva DAMN GIRL, vilken jäkla grym kropp du har! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.