ILE ROI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh herregud, om ni vill besöka en ny resturang i Stockholm kan jag varmt rekommendera ILE ROI! Det är mina vänner bakom Usine som öppnat upp, men med lite mer inrikting mot skaldjur och en helt annorlunda meny. Satt seriöst 20 min innan jag kunde bestämma mig för det fanns så mycket jag gillade! Slutade med ostron, löjrom med smetana och chip, och flankstek med hummerbea.. och! Kolaäpple. MUMS säger jag bara! Den ligger på Kungsholmen så lär ju hänga där en del framöver hehe. Blir hungrig när jag tänker på det…

Vi svängde även förbi Kasai igår och klubben, haha jag som är sjukt less på uteliv blev ändå övertalad. Det var superkul i alla fall och natten är ju lugn, dock är jag fortfarande helt sjukt död på dagarna. Mimmi & Vickan kom hit på brunch idag så lyckades i alla fall hålla mig vaken! Det är så jobbigt att vara såhär trött, man orkar verkligen inte fixa nåt. Blir så stressad av att vara så oproduktiv. Måste nog vila 10 min nu, vi hörs sen PUSS

3 reaktioner på “ILE ROI”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.