BURRATA LOVE

burrata

Ännu en sak jag typ aldrig kan få nog av är burrata! Åt det varje dag i Paris så köpte hem det nu =) Är ju lite knasigt, vet inte om jag får för mig det eller om det faktiskt är så men när man byter tidszon så är jag typ sugen på frukost på kvällen och mat på morgonen. Jätteknäppt! Åt pannkakor till middag igår hehe men så gott. Somnade kl 22 igår och sov till 10 idag med nån timma vaken inatt. Eftersom jag typ varit mer i USA tidzon på slutet än Sveriges så är jag väldigt jetlag och väldigt trött.

Nån var orolig att jag är utbränd. Jag känner min kropp sjukt bra, jag brukar alltid se till att vila när jag håller på gå över gränsen mot helt utmattad. I våras var jag helt över. Då anställde jag personal och ändrade om mitt liv! Min energi är som den var förut men jag pushar det inte =) Mycket stress handlar om inställning till vad man har att göra, mer än själva sakerna man gör. Jag stressar väldigt sällan upp över saker nuförtiden vilket jag var en mästare på att göra förut. Bara jag jobbar några h per dag kan jag känna mig lugn på mina trötta dagar. Enda gången jag blir stressad är när jag inte förmår mig till att göra nåt alls. Mina to-do’s tar liksom aldrig slut så jag har släppt det där med att stressa över att inte känna mig klar i alla fall. Att träna mindre har faktiskt också varit en del i min förändring. Några dagar i veckans aktivitet + mina långpromenader med Loki är perfekt för mitt liv! Nu är jag dock sjukt efter i jobb så ska sätta mig och bocka av allt eftersom, utan att stressa 😉 Äntligen känner jag mig lite pigg!! Så skönt! Puss

Another thing I can never get enough of is burrata! Had it every day in Paris so bought homes some now =) it’s a little weird, but when I’ve changed the time zone, I’m kind hungry for breakfast in the evening and food in the morning. I had pancakes for dinner yesterday hehe so good. I fell asleep 10 pm yesterday and slept until 10 am today with 1 hour awake tonight. Since I have been more in the US time zone than the Swedish, I’m very very tired and jet lagged.

Someone was worried that I’m burned out. I know my body good, I always make sure to rest when I am going over the border to totally exhausted. Last spring, I was completely over. Then I hired staff and changed my life! My energy is as it was before but I don’t push it =) Much stress is all about attitude to what we have to do more than the things we actually have to do. I don’t stress over things nowadays which I was a master at doing before. As long as I work a few hours a day I can feel peace in my bad days too. The only time I get stressed is when I am not able to do anything at all. My to-do’s is never completely done so I had let go of the need to feel completely done. To workout less has actually been a part of my change. A few days in the week of activity + my long walks with Loki is perfect for my life! Now, I really have to work though 😉 I finally I feel filled of energy!! So nice! Kiss

3 reaktioner på “BURRATA LOVE”

 • Diana skriver:

  Ser gott ut, härligt.
  Jag undrar lite om hur det är att leva superhälsosamt? Det är ju en bra grej, men tröttnar man aldirg? Orkar man hålla på så hela tiden, dvs tänka healthy hela tiden eller blir det något som är lika normalt som att andas? Jag kämpar med att lära mig, komma in i det men har det inte naturligt i mig. Så för mig är det jobbigt efter 1 vecka när typ helgen kommer, när besök kommer, när fikat på jobbet kommer.. etc

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag tycker inte att jag lever superhälsosamt, jag äter allt haha =) Sen vet jag att min kropp inte mår bra av för mycket skit, så prioriterar alltid riktig mat före annat. Kram

 • Diana skriver:

  Låter bra tjejen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.