NYTT SOFFBORD

ellos-soffbord-2
ellos-soffbord

Table 999SEK –  here

Fått några frågor om mitt nya soffbord så här är det! Jag var så sjukt less på det gamla, och har fortfarande inte bestämt mig om jag ska flytta eller ej så klickade hem ett billigt från Ellos så kan jag bara byta om de inte passar sen =) Känns lite naket men hittade inget jag gillade att ha bredvid så det får duga tillsvidare.

Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha i sovrummet men funderar på att köra ett home office eller bara en fåtölj. Har fortfarande inte klickat hem några tavlor heller haha, hinner aldrig sitta och kolla.. Eller, tycker inte det är kul så prioriterar inte det. Samma med mattor. Har noll mattor hemma.  Nu har Loki äntligen blivit rumsren så kan inte använda det som ursäkt.. Älskar när saker är fint hemma men tycker det är astråkigt att kolla på, har inte tålamodet som krävs för att sitta och bestämma. Samma när jag shoppar. Är typ exakt som en stereotyp kille – köper det jag ser direkt och oftast allt på en gång så jag slipper sen haha!!

Got some questions about my new coffee table so here it is! I was so tired of the old one, and still haven’t decided if I should move or not so I clicked home a cheap one from Ellos, so I can change it if it doesn’t fit in the next place =) It feels a bit naked but didn’t find anything I liked having next to it so it’s good enough for now.

I still have not figured out what to have in the bedroom but either a home office or just an armchair. I also have zero carpets at home. I love when things are nice at home but i don’t like to look for it, I dotn have the patience required to sit and decide. I am the same when I shop. I’m exactly as a stereotypical male –  I buy what I see right away and usually all at once so I do not have to go again haha!!

3 reaktioner på “NYTT SOFFBORD”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.