FINALLY – RED HIGH WAIST TIGHTS

(I samarbete med Bring Sportswear)

nyc_-2
nyc_-3
nyc_

TOP – HERE / BRAND NEW TIGHTSHERE

ÄNTLIGEN är dom här! Mina favoriter från Bring Sportswear är här! Hög midja och sjukt sköna. Har längtat sen den här dagen ovan och vägrat använda dom innan de släpps haha. Men nu är de häääär 🙂 Många har efterfrågat tights med lite högre midja, här har ni dom! Dör för det här settet som egentligen skulle komma samtidigt, men det är aldrig som man tänkt med kläder haha. Blev sjukt peppad på träning nu 😉 Haha, när jag kollar på bilder från sommaren ser jag att jag lagt på mig lite, har inte tänkt på det annars. Kul hur kroppen ändras! I like it a lot.

FINALLY they are here! My favorites from Bring Sportswear is here! High waist and so comfy. I’ve longed since the day above and refused to use them before they are released haha. But now they are heeere 🙂 Many have asked for tights with slightly higher waist, here you have them! I die for this the set, the pieces was suppose to come at the same time, but it is never as expected with clothes haha. I really wanna workout now 😉 Haha, when I look at pictures from the summer, I see that I put on a bit weight, I have not thought about it otherwise. Funny how the body changed! I like it a lot.

12 reaktioner på “FINALLY – RED HIGH WAIST TIGHTS”

 • Isabelle skriver:

  Hej fina! Har en fråga som jag hoppas du kan svara på.

  Jag har det senaste året gått upp väldigt mycket i vikt, närmare 30 kg. Allt handlar om att jag varje dag spårar ur och hetsäter. Varje kväll bestämmer jag mig för att göra bättre nästa dag, men så spårar det ur igen. Jag hamnar på 5000-10000 kcal om dagen. Jag mår så dåligt och vågar inte gå utanför dörren. Jag som var ”känd” som den smala vältränade är nu mer känd som den misslyckade feta. Skulle träffa väldigt gamla vänner förra veckan. Men kunde inte gå, dom förväntar sig inte ett stort fetto. Jag mår inget annat en skit just nu. Är det ens möjligt att bättra sig i mitt fall?

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej Isabelle! Absolut. Jag hade nog gått och pratat med någon för att se vad ditt beteende kommer från <3 Lycka till!

 • Emilie Olovsson Umeå skriver:

  Vad menar du att du ”har lagt på dig lite.” har inte nästan alla dina senaste inlägg på blogg och Instagram handlat om just det?

  Sedan måste du ha det sjukaste (negativt) förhållande till din kropp. Du skriver alltid om hur lätt du går ner i vikt och att du måste äta MASSOR bara för att vara ”normal.” men så fort du då gått upp i vikt eller vad det än är, så säger du hur du måste styra upp ditt ätande och blå la bla.

  • Alexandra Bring skriver:

   jag skrev ju att jag gillar det massor? 🙂 förstår inte riktigt vad du menar.

   • Emilie Olovsson Umeå skriver:

    Sorry jag syftade på din kommentar ”när jag kollar på bilder från sommaren ser jag att jag lagt på mig lite, har inte tänkt på det annars.”

    Hur kan du inte ha tänkt på det innan när du pratat xxx inlägg om det?

    • Sara skriver:

     Jag håller faktiskt med dig där..vet om att Alexandra har nämnt det flera gånger under de senaste månaderna/veckorna att hon har lagt på sig, och att hon även valde att ta upp det, för att det var många som reagerat på det och kommenterat det. Så förstår heller inte hur hon NU helt plötsligt ser det?? Du har ju redan sett det, eftersom du tagit upp det, skrivit om det, svarat på det. Det uttalandet made no sense, därför jag också reagerade. Menar inget illa med att påpeka det, men förstår inte uttalandet, då du redan vet om att du lagt på dig. Förlåt, men ur en komisk synvinkel påminde det nästan ett tag om tidig alzheimers eller något..(utan att förolämpa någon som lider av det) men lät nästan som det, eftersom du verkar ha ”glömt bort” att du redan uttalat dig om din viktuppgång, och då du lät förvånad i inlägget ovan, kändes det nästan som att du inte kommer ihåg att du nämnt det. Något svar på det?

     • Alexandra Bring skriver:

      Hahah kanske formulerade mig klumpigt, men jag har ju inte riktigt sett skillnaden (även om jag vart medveten om det) som andra har lagt märkte till det förrän jag såg lite gamla bilder =) sen är jag dock lite senil hahah men det var inte anledningen nu!

  • Johannis skriver:

   Doftar avundsjuka från Emilie Olovsson håll. Jag bor i Skåne och känner lukten ända hit.

 • jm skriver:

  bra att du verkar ha hittat en bättre balans med träning och kost. tror också att du kanske har en lite annan syn på sånt än den genomsnittliga personen. du kanske umgås mycket med folk som bara äter nyttigt eller i väldigt små mängder? eftersom du måste poängtera hela tiden hur du vräker i dig mat nu. haha, alltså de flesta tillåter sig själv att äta pannkakor och onyttiga saker tills de blir proppmätta utan att se det som att de ”äter allt som kommer i deras väg”

 • Ellen Johansson skriver:

  Hej Alexandra! Har en fråga, finns det någon som helst chans att dessa tights finns kvar NÅGONSTANS? Letat på hemsidan men antar att de är slut… Kommer de komma in igen eller får jag helt enkelt inse fakta att dessa UNDERBARA tights inte kommer att bli mina.. om du/ni skulle ha några XS liggandes nånstans önskar jag SÅ GÄRNA att få köpa dom. ?? KRAM FINA DU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.