MARIA NILA – loki

(Detta inlägg är ett samarbete med Maria Nila)

maria-nila-2
maria-nila-3
maria-nila

Innan sommaren fick jag och Loki ett sjukt roligt samarbete där vi är med i Maria Nilas reklamfilm för djurens rättigheter 🙂 Här har ni lite backstage bilder haha! Det var inte superlätt att hålla en busig Loki på samma ställe för en produktion kan jag säga. Han är lite lydigare nu men det gick ändå bra.

Jag tycker det är sjukt bra att Maria Nila kör på veganska produkter utan animaliska ingredienser. Så himla nytänkande och coolt företag! Har träffat dom vid några olika tillfällen och produkterna luktar H E L T magiskt. Jag mår i alla fall bättre när jag använder snälla produkter och det är ännu en bra sak att göra, som att äta mer vegetariskt/veganskt. Vi får tänka på våra fyrbenta vänner. Jättekul att få vara en del av den här fina kampanjen <3 Bästa! Hur duktig är inte Loki då? Njöt av att vara i rampljuset i alla fall hahaha! Ni kan se hela videon med alla profiler HÄR.

12 reaktioner på “MARIA NILA – loki”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.