MOBILBLOGG – beauty day!

Igår besökte jag bästa Marre på Bangs som gjorde mig fin igen! Så svårt att visa på bild men blev kall igen. Love IT! Innan det var jag även på ansiktsbehandling så jobbade osminkat igår. 

Jag lyckades även få en nageltid hos en tjej på Bangs så passade på att fixa allt samtidigt haha! Är lite besatt av grått nu så blev jätteglad att hon hade den färgen inne 🙂 

Idag ska jag fylla på mina fransar och sen är månadens ”fixgrejer” klara haha. Jag vill helst göra så lite som möjligt när jag vaknar på morgonen så försöker fuska med allt som går för att bli mer tidseffektiv. Är lite sugen på att tatuera mina ögonbryn som jag sett att många gjort. Är det någon av er som har erfarenhet/rekommendationer? 

6 reaktioner på “MOBILBLOGG – beauty day!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.