LUNCH TIME

spenatsoppa-2

Heeej babes! God morgon och äntligen F R E D A G! Det är en skön känsla ändå =) Min syrra kom hit igår och ska sova hos mig i helgen så vi gjorde favoritmaten spenatsoppa haha. Det fick även bli lunch imorse. Typ bland det godaste jag vet! Så ostmackor och ägg till. Yummie. Har ätit det hela min uppväxt och jag älskar verkligen soppa.

I helgen blir det mys och även en b-day fest imorgon med 90-tals tema. Vi ska gå på jakt idag efter lite grejer till det. Nu ska jag springa till tvättstugan och sedan göra mig klar för dagen. Vi hörs lite senare. Puss

Hi babes! Good morning and finally fridayyyyy! My sis got here yesterday and will stay with me for the weekend. We did our fav food – spinach soup. We had it all the time during our childhood. We had it for lunch today. This weekend will be cozy but also a b-day party with a themed 90’s party. So today we will try to find some things to that. Talk to you later. X

2 reaktioner på “LUNCH TIME”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.