PLANTI SOYGURT

Inlägget presenteras i samarbete med Planti.

planti-4
planti-6
planti

Världens godaste frukost till mig idag! Yum <3 Älskar verkligen att äta god frukost på helgen och bara chilla framför tvn, bästa jag vet med helgen 🙂 Har i alla fall fått testa en ny grej som jag vill dela med mig av, Soygurt!!! Äter ju ofta yoghurt med granola till frulle och nu fick jag då testa denna ekologiska soygurt! Jag kan ofta vara lite skeptisk till sojaprodukter (är som ett barn med mat) men sjuuuuukt god.

Min favoritsmak är den med jordgubb & smultron, men det finns även naturell helt utan tillsatt socker eller en sötare med vanilj! Jag tyckte i alla fall att den var smarrig så kommer lätt kunna ersätta vanlig yoghurt med denna. Så nice! Älskar såna här samarbeten, allt är helt växtbaserat så snällt mot miljön, inget mjölk/laktos i 🙂 finns på alla vanliga matbutiker så den kommer få flytta in i mitt kylskåp. Rekommenderar er att testa!

12 reaktioner på “PLANTI SOYGURT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.