IPHONE WEEKEND


Det här sammanfattar min helg genom min iPhone. Vickan har bott hos mig i helgen så varit ganska ledig 🙂 skönt o välbehövligt! I fredags var det stan och idolmys hos mig. Jag köpte nya ringar, fina va?! Queen-ig som jag älskar hehe. 

Igår var det 90-tals fest därav våra outfits 😉 vi firade Sabri, Andre och Angelica. Det var så SJUKT kul! Så skönt att gå ut i mjukisar och sneakers haha det har aldrig hänt. Idag har vi kollat på Så mycket bättre, och jag har blivit helt tårögd typ 8 gånger. Kollar aldrig på något sorgligt för har jättelätt att gråta till serier, filmer osv. Om jag kollar på Grey’s anatomy kan jag gråta i flera timmar efter!!! Nu har jag bockat av lite jobb och ska snart stänga ner och njuta av söndagskvällen. Puss på er. 

5 reaktioner på “IPHONE WEEKEND”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.