MONDAY BUSINESS

bring-sportswear-6

Heeej och god morgon måndag! Förmiddagen har spenderats på kontoret och nu är jag & Loki hemma igen för att fortsätta jobba =) Dagens schema innebär detta ovan, dvs gå genom prover inför 2017 (sneak peak, jag är sämst på att aldrig visa saker haha) samtidigt som jag tvättar min soffklädsel. Ibland är det skönt att sitta hemifrån så man kan multitaska lite!

Haft en sån otroligt skön helg så känner mig verkligen taggad på en arbetsvecka. Idag blir det även ett träningspass, det var på tiden! Så klyschigt att börja igen på en måndag, men jag tycker det är skönt så. Veckan är ny och oförstörd 😉 Tror jag ska röra mig mot gymmet innan det blir mörkt, man får ta vara på peppen! Sedan ska jag fortsätta jobba och städa hemma, har ingen dörrmatta i hallen, blir så smutsigt nu när det är snö ute. Måste införskaffa en ASAP. Vi hörs sen :*

Heeey and good morning Monday! The morning was spent at the office and now me & Loki are back home again to continue to work =) Today’s work is above, going through the samples for 2017 (sneak peak, I’m the worst at not showing things haha).

I had such a nice weekend so I feel really excited about a workweek. Today I will also do a workout, about time lol! Such a cliché to start again on a Monday, but I think it’s good that way to do it 😉 I think I’ll go to the gym before it gets dark, you have to take advantage of the motivation! Then, I’ll keep working and clean at home, I have no door mat,  it gets really dirty now when there is snow outside. Must buy one ASAP.  See you later :*

3 reaktioner på “MONDAY BUSINESS”

  • Sandra Lajno skriver:

    woooooow! ser ja ljusrosa? kommer de brallor till? / Sandra

  • Carl skriver:

    Hej! Bra jobb med kläderna, kul att lanseringen verkar ha gått bra! Jag noterade att din logga där B:et är i en cirkel ( som på den vita sweatshirten ) är oerhört lik det tyska vintersportmärket Bogner’s logga. Kan vara vettigt att kolla upp så det inte innebär några problem i framtiden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.