BSW LOVE <3

Instagram – @bringsportswear (they are all tagged in their pics on insta)

Wow. Stannade upp. Kollade in BSW på Instagram och fylldes av en våg av tacksamhet och stolthet. Jag kan fortfarande inte begripa att så många går runt med min design, mitt slit och mitt namn <3 Det är inte alls så fancy som man kan tro att ha ett eget klädmärke. Jag har inte plockat ut en krona ur det sedan jag startade det och mycket är en struggle. Det här är min bebis. Det är fortfarande ett start-up och jag har lyckats finansiera hela projektet ensam, har anställda jag förser med lön och vi utvecklas hela tiden åt rätt håll.

Jag hade aldrig jobbat med klädproduktion innan jag startade Bring Sportswear och hade inte en aning om hur man gjorde eller vart man började (eller hur mycket jobb det var haha). Startade det med att rita ner ett par tights, fyllde en inspirationsmapp och började dra i alla kontakter jag hade. Hela tiden finns det nya saker att lära sig, nya minor att gå på (hehe) och nya ideér man vill förverkliga. Det har varit sjukt bra träning för mitt tålamod (har inget egentligen), min stresshantering och mig som företagare att starta detta. Jag kommer fortsätta återinvestera allt jag kan och försöka få det så bra och stort som jag bara kan.

Det här är verkligen det läskigaste jag gjort och då blir man extra varm och glad i själen när man ser alla som representerar det. Starka, coola, snygga och vackra tjejer. Det är så mycket power för mig så ni anar inte. Blir RÖRD. Tack alla som stöttar mig <3 /blödig tjej.

7 reaktioner på “BSW LOVE <3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.