BOOTS

boots

FROM – ZARA
FROM – DIN SKO

Hej babes. Så glad! Har letat efter ”vinterklackar” och har lyckats hitta två par jag älskar. Använder sönder mina Acne boots så behövde lite alternativ haha. Fortfarande inte hittat några vinterskor som jag kan ha när jag går till jobbet. I en perfekt värld hade jag gått i några av dom ovan men det kommer som aldrig att ske haha. Säg till om ni vet några sköna, varma! Bryr mig typ inte ens om hur det ser ut bara jag slipper frysa eller ramla. Har redan hållt på halka flera gånger i år, får typ köpa broddar haha. Agda!

Ska strax röra mig mot kontoret. Senare idag ska jag träffa Ida och laga mat <3 Hon har ju sjukaste fantasin när det kommer till mat och bad henne lära mig ett veganskt recept. Ni får se sen =) Sjukt taggad och hungrig redan haha. Ska äta mackor nu innan jag måste springa. Hörs sen! Puss

Hello babes. So happy! I’ve been looking for ”winter heels” and managed to find two pairs that I love. I use my Acne boots all the time so needed some options haha. Still haven’t found any winter shoes that I can have when I go to work though. In a perfect world, I had went with the ones above, but that will never happen haha. Tell me if you know some soft & warm ones! I don’t even care how it looks, I just don’t want to freeze or fall. I have already been slipping several times this year, haha. 

I will soon move towards the office. Later today, I will meet with Ida and cook <3 She got the sickest imagination when it comes to food and I asked her to teach me a vegan recipe. You’ll see later =) Already excited and hungry haha. Now I’ll have some sandwiches before I have to run. Laters! Kiss

8 reaktioner på “BOOTS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.