NEW GREENS

snittblommor-2
snittblommor-3
snittblommor-4
snittblommor

Obsessar lite över snittblommor och blommor just nu.. Här är några av mina gröna kompisar. Min lägenhet är fylld av eucalyptus-blommor och kvistar, monstera & fikusar haha! =) Mina fönster börjar bli fina också. Ska visa sen när jag bestämt vilka blommor som ska stå vars. Har fortfarande inte fått upp tavlorna och en list saknas i köket, har liksom tappat bort en hel list?! Haha!!!! Orkar inte med mig själv.. Nu måste jag åka och köpa en ny i helgen. Efter det är lägenheten så gott som klar. Yey! Suget efter att fixa en lägenhet börjar även komma tillbaka, haha vafan! Jag är verkligen sämst på att ta det lugnt och bara njuta av saker som är klara.

Nu är det dags att spela in ett klipp, gå genom samples, gå genom typ en miljard mail och plocka undan lite här hemma. Har alltid så sjukt långa to-do lists under dagen att jag gärna vill skippa att äta för att bli mer effektiv, så har bestämda mattider när jag MÅSTE äta för att jag ändå aldrig kommer bli klar. Idag ska jag i alla fall också träna, har bokat in en träningsdejt så att jag inte kan skippa det heller. Jag MÅSTE boka in saker för att det ska bli av, annars så sitter jag här och jobbar tills jag ruttnar haha! Om ni är lite sega i kroppen och knoppen rekommenderar jag varmt att boka in dejter på gymmet med era hurtiga kompisar. Jag ska utnyttja dom till max nu hehe!

Obsessing over flowers right now.. Here are some of my green friends. My apartment is filled with eucalyptus flowers and twigs, monstera & ficus haha! =) My window is getting done too. I’ll show u when I decided what flowers should stay where. Soon, the apartment is as good as done. Yey! The urge to fix an apartment starts to come back, ha ha what the hell! I’m really the worst at taking it easy and just enjoy things that are done.

Now it’s time to make a youtube video, go through the samples, go through the billions of mails and cleaning a little here at home. I always got such long to-do lists in the day that I would like to skip eating in order to become more efficient, so I have certain mealtimes when I have to eat because I will never be finished either way. Today I will also hit the gym,  I booked a workout date so that I can skip it either. I have to schedule things, otherwise I sit here and work until I rot haha! If you are a little slow in body and mind, I heartily recommend you to book dates at the gym with your workout mates. I use them a lot now hehe!

7 reaktioner på “NEW GREENS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.