RECEPT – TACOGRATÄNG

tacogratang

Tacogratäng kan vara det godaste och enklaste som finns! I måndags gjorde jag tacogratäng på resterna från tacosen i helgen =) Här kommer ett recept om ni vill äta något annat än klassisk tacos på tacofredag imorgon haha. Jag gjorde det på:

ca 500 g stekt tacofärs (går jättebra med quorn också)
1/2 paket körsbärstomater
200 g Philadelphia
1 dl creme freiche
Grönsaker (jag tog blandningen av det som var kvar = majs, gurka, paprika)
1-2 dl ost

Lägg tacofärsen i botten, fördela grönsaker + körsbärstomater jämt. Blanda philadelphia, creme freiche och ost i en bunke och smeta över jämt. Sätt in i ugnen på 225 grader i typ 15-20 min. Det blev så himla gott! Servera med nachos, guacamole och tacosås. Mums!

tacogratang-2

4 reaktioner på “RECEPT – TACOGRATÄNG”

  • Isabella skriver:

    Detta inlägget måste jag spara! Ser så otroligt gott ut!! Kom gärna med fler av dessa hah.

  • Petra skriver:

    Så gott!
    Jag brukar göra typ samma men istället för Philadelphia och vanlig crème fraiche så blandar jag Crème fraiche med smak av Paprika & chili tillsammans med fetaost. Ibland när jag vill ha extra styrka och känner mig sjukt dekadent så slevar jag i en burk stark tacosås i röran också. Är min mans favoriträtt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.