OFFICE MODE

Processed with VSCO with a6 preset

Såhär ser det ut idag. Kontoret hela dagen med siffror och bokföring. Inte skitkul att sitta med siffror i ett start-up men det går åt rätt håll i alla fall =) Käkade en avokadomacka med ägg, sen har jag ätit mackor hela dagen hehe och överdrivit konsumtionen av koffein för att hålla igång. Men ska på middag om 2 h så blev tillsagd att komma väldigt hungrig, så kommer komma helt hangry.

Imorgon ska jag dra ut till ett slott och sova över med Nelly och massa bloggare, så kul! Är aspeppad på helgen. Några av tjejerna ska komma på middag på lördag också, ska bjuda på tapas så idag ska jag på tapas-vin-jakt! Nåt spanskt gott blir det. Så kul att äta middag hemma, jag har en hel mapp i telefonen med olika recept så får välja ut lite smårätter jag kan göra. Tänkte prova göra Nutella-milkshake också hehehe. Och på söndag – ska jag fan va ledig. All day! Ska försöka fixa poster innan men annars får jag jobba lite snabbt här haha. Känns som en riktigt nice helg helt enkelt. Har ni några roliga planer?

 

3 reaktioner på “OFFICE MODE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.