NELLY CASTLE – DRESS LIKE A QUEEN

nelly_castle_mini-1721

I changed to slippers and felt like carrying my sis, haha!
nelly_castle_mini-1603
nelly_castle_mini-1289
nelly_castle_mini-0998
nelly_castle_mini-0678
nelly_castle_mini-0376
nelly_castle_mini-0258
nelly_castle_mini-0241

Photos: Mini Gemoll

mg_4481
mg_4832

Pics from Madde <3

I fredags åkte vi ut till Borgholms slott tillsammans med Nelly! Alla med fina klänningar, tiaror och nervösa för att sova i ett obebott slott haha. Men – det gick asbra. Vi sminkade oss/blev sminkade, käkade middag och dansade och skrattade hela kvällen. Det slutade med att jag, Vickan, Fanny & Lisa sov i en kuddhög på golvet i vår gemensamma ”sovsal”. Det var så mysigt att bara få hänga och ha kul med mina queens 🙂 Tack Nelly för ett superkul event!

Igår var jag så trött och hängde med mina girls till sent inatt. Vi satt och snackade hos mig och åt goda saker haha. Så mysigt och välbehövligt, har saknat dom. Idag står våfflor, jobb och chill på schemat. Vi hörs om en stund <3

On Friday we went to Borgholm castle along with Nelly! All with nice dresses, tiaras and a bit nervous to sleep in an uninhabited castle haha. But – it was all good. We had our makeup done, had dinner and danced and laughed all night. It ended up with me, Vicky, Fanny & Lisa slept in a pile of pillows on the floor of our common ”dormitory”. It was so nice to just get to hang out and have fun with my queens 🙂 Thanks Nelly for a super fun event!

Yesterday I was so tired and hung out with my girls until late tonight. We sat and talked and ate a lot of good things haha. So cozy and much needed, I’ve missed them. Today, waffles, work and chill on the schedule. Talk to you soon <3

2 reaktioner på “NELLY CASTLE – DRESS LIKE A QUEEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.