APARTMENT TOUR – video

Utlovade en tur i min lägga, här är den! Asså fan, blev så less när jag såg hur dålig kvalité det var. Har köpt en ny filmkamera men den verkar tyvärr inte funka så superbra. Vi får se! Ska kolla alla inställningar och testa den i lite ljusare förhållanden. Hoppas att ni ändå kan stå ut och se den. Ska posta lite bilder här sen när jag får dom <3

Sitter hemma och jobbar, ska strax röra mig mot kontoret. Vi ska inventera hela lagret i butiken och skicka iväg lite grejer till huvudlagret =) Så håll utkik i dagarna, kommer lite påfyllning av vissa grejer som är slut i storlek. Sen ska jag kolla med banken om mina lån så jag vet vad jag kan köpa om jag säljer nu. Senare idag blir det garderobsrensning. Whoop whoop haha! En produktiv måndag i alla fall efter en riktigt soft och välbehövlig helg. Hörs på en stund puss!

Here’s a tour of my apartment. I am so sorry for the bad quality. I tried my new camera and either the settings are loco or it’s really bad in bad lightning conditions. Now I am working from home and on my way to the office soon. I have a lot to do today. But I love a productive monday after a really chill weekend. Talk to you later! X

15 reaktioner på “APARTMENT TOUR – video”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.