Q/A: MITT ÖVERKAST

145315942000001_large

(Det här inlägget skulle publicerats igår!) 

Fått massa frågor om mitt överkast på alla kanaler typ haha! Det kommer i alla fall från Hemtex. Det var slut nu online men finns säkert kvar i butik! Köpte det nyligen. Det är mer åt det blåa/silvriga hållet, väldigt kall färg. Älskar det i alla fall, passar så fint i mitt sovrum.. Haha, asså har fan lite ångest för att sälja. Vill ju inte byta ner mig heller!
Nu har jag precis ätit kalkonkorv med potatismos, riktig husmanskost och så sjukt gott. Tränade med Anders idag så var helt slut. Ska skära upp grönsaker och dipp som snacks också. Mmmm! =) Lite sent inlägg idag men råkade fastna sittandes på golvet med mobilen i en evighet pga så trött haha. Inte ok! Dags att börja käka d-vitamin känner jag. Nu ska jag jobba klart det sista innan det blir ledigt för idag. Puss

4 reaktioner på “Q/A: MITT ÖVERKAST”

 • Josefine skriver:

  Hej Alex!
  Såg för ett litet tag sen en tavla med kameler som du köpt. Vart kommer den ifrån, eller vem har gjort den? Hittar inte tavlan!

  Kramar

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej fina! Jag har beställt den från fotografen som tog bilden och ramat in den själv. Han heter George Steinmetz! Kram

 • Josefin skriver:

  Hej
  Hur ofta tränar du och hur delar du upp passen, hur ofta tränar du ben t.ex?
  Har nyligen börjat träna efter graviditeten men har inte riktigt fått ihop ngn bra rutin på träningen. Försöker få ihop ngt schema så det ska bli lite lättare:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.