WORKOUT WITH ANDERS

Hej babes! Fick lite förfrågningar om att posta från när jag körde med Anders, här kommer en cirkel på fyra stycken magövningar som vi körde. FYFAN vad jobbigt det var haha! Orkade knappt göra dom, det här var bara andra varvet.. Tränad tjej och så! 😉 Men – testa! Vi körde 10 st av varje. Garanterar brännande känsla hehe.

Hi babes! I got some request of sharing videos from mine and Anders workout. Here’s a circuit of 4 abs exercises we did. FUCK it was hard haha! 10 reps, 4 rounds. Enjoy! x

3 reaktioner på “WORKOUT WITH ANDERS”

 • Anni skriver:

  Looks good and effective! I have to try 🙂

  http://www.annimarian.com

 • Felicia skriver:

  Hej!
  Först och främst vill jag säga att du är min största inspiration. Du känns så jordnära och hälsosamt hälsosam, om du förstår vad jag menar. Det är så många som bidrar till träningshets och kost osv men jag upplever att du inte gör det. Jag undrar om du har några tips på hur jag kan bli vältränad och ”slank”. Tidigare har jag sportat mycket men på grund av olika anledningar har jag bara gymmet nu. Jag äter inte godis (för jag tycker inte om det), och inte pasta osv. Ibland dricker jag onyttiga saker, som t.ex. måltidsdryck. Annars är jag inte speciellt onyttig, men det händer ingenting ändå. Hur vet jag hur mycket jag behöver äta och hur träna? Min tanke är att jag först måste fokusera på att förbränna fett innan musklerna kan framträda. Vad har du för tips på hur jag kan lägga upp träning och kost? Just nu har jag en skada i min fot, så springa är inget alternativ för mig. Skulle bli så glad för svar, då man hela tiden endast hör tips på att man ska äta mindre godis o onyttigheter, men eftersom jag inte gör det vet jag inte vad jag ska göra istället. Vet att du inte kan veta hur min kropp fungerar, men det kanske finns några allmänna tips.

  Puss och kram!

  • Felicia skriver:

   Jag undrar också kring proteinpulver och andra tillskott. Vill ju inte gå upp mer i vikt. Skulle vilja tappa ca 8kg som slutmål och jag vet att muskler väger mer än fett, så tålamod är jag beredd på att ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.