DONT DRAKE AND DIVE

Swimsuit – HERE (adlink)

Älskar denna baddräkt haha! Älskar ju Drake så det kanske inte är så konstigt 😉 Hur nice skulle det inte vara att befinna sig exakt här just nu? Drömde om Malibu inatt så gick in och kollade bilder därifrån. Ä L S K A R Malibu och saknar LA jättemycket. Kanske blir en tripp i januari, vi får se. Har fortfarande inte lessnat på Loki (haha) så det skulle vara jättejobbigt att åka iväg igen. Han är så mysig, hjärtat smälter varje dag mer och mer.. Han har börjat krama mig så mycket, han lägger tassarna runt min hals och kramar mig som en människa. Känner kärleken!

Idag är det jobb och fix i lägenheten på agendan innan jag åker till Emma. Vi ska laga mat inför julmiddag hos Emma imorgon. Och baka! Vill ni ha julrecept?? Isåfall fotar jag och postar! <3

6 reaktioner på “DONT DRAKE AND DIVE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.