ITS HERE – Nude set 

Green set on my SIS – soon available! NUDE SET – HERE 

Äntligen är ett av mina favoritset någonsin här! Det beiga. Sport-bhn är med zip och med mindre stöd, det blå/vita settet och det grön/svarta på bild har en sport-bh med mycket stöd/padding beroende på vad man gillar mest 🙂 SÅ nöjd med dom i alla fall. Så himla kul älskar verkligen att designa. Har aldrig haft någon dröm om det, men jag kände att det saknades produkter som tilltalade mig och som tur är verkar fler gilla samma saker som mig!

Livet är verkligen bara begränsande om man tänker att det är det. Jag har gjort så mycket saker som jag inte har haft en aning om hur man gör, men genom att kasta mig ut i det har jag tvingats lära mig och bli bättre med tiden. För mig är det det bästa sättet att utvecklas. Jag älskar att bredda kunskap och lära mig av andra som det gått bra för. Jag önskar att jag hade någon kvinnlig mentor som jag kunde bolla lite med ibland! Det finns flera grymma tjejer så jag får försöka haffa någon 😉 I alla fall är det mycket uppförsbacke men man blir så himla glad när det släpper. Nu ska jag äta pannkakor snart och sen fortsätta jobba i vanlig söndagsanda. Puss

Finally one of my favoritset ever is here! The beige. The sportsbra are with zip and with less support, the blue / white the set and the green / black has a sports bra with great support / padding, choose one depending on what you like most 🙂 so happy with them anyway. So much fun, I really love to design. Have never had a dream about it, but I felt that some things were missing on the market and here they are haha.

Life is really just limiting if you think it is. I have done so much stuff that I have not had a clue how to do, but by throwing myself into it, I had to learn and get better with time. For me it is the best way for progressing. I love to broaden knowledge and learn from others. I wish I had a female mentor that I could get advices from sometimes! There are several awesome girls so I’ll try to catch one;)  Now Im gonna have pancakes and then continue work, in the ordinary Sunday spirit, xx.

In collaboration with Bring Sportswear.

8 reaktioner på “ITS HERE – Nude set ”

 • kers skriver:

  Är de normala i storleken? Jag har 65C i bh-storlek, vilken storlek ska jag beställa? Den blå ? tack på förhand

 • Josefine Ahlm skriver:

  Hej Alexandra!
  Var är det ni har fotat dessa fina bilder och vad heter stället? Har sett så många personer som fotat där men kan inte hitta vad det heter eller var det ligger 🙂

 • Julia skriver:

  Hej!
  Jag har några extrakilon och för mig ser det verkligen tyvärr inte så snyggt ut med plagg som ser ut såhär. Du har inga planer på ”set” som passar oss som inte ser ut som modeller ? Kläderna är verkligen jättefina men inte bärbara för många kroppar 🙁 Klart man kan ha på sig vad man vill men skulle gissa på att fler känner som jag gör.
  Alla plagg som är matchade till byxor är ju träningsbh-ar eller magkorta toppar 🙁

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej =) Kom jättegärna med förslag på vad du skulle vilja se framöver! Har gjort fyra långa tröjor också, men dom börjar ta slut så bra med lite inspo =) Kram

 • Isabella skriver:

  Jätte snygga & måste ge dig creeds för din sport kollektion.
  Investerade i ett par gråa tränings shorts från ditt märke för någon vecka sedan och blev väldigt glad för leveransen jag fick hem,
  Dessa shortsen är så otroligt sköna i materialet och de sitter som en smäck! Ser fram emot att se dina kommande nyheter.
  Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.