BLOGGTORKA

alexandra-bring-2
alexandra-bring-3

Haha faaaaaaan! Hatar när det händer! Jag har helt slut på saker att skriva om i huvudet. Satt och funderade i typ en timme vad jag skulle skriva om?! Så nu skriver jag om att jag inte har nåt att skriva om 😉 ÄR så sjukt trött idag. Helt död i skallen. Var på Glossybox 5-års fest igår och sen somnade jag sent inatt. Ikväll blir det idolfinalen, så försöker tagga till lite så man orkar hänga med hela kvällen. Snart 27 år men känner mig som 47 haha.

Bokade en resa nu så jag får vila mig några dagar i början av nästa år. Så skönt! Ska i alla fall ha en chill helg igen. 2 riktigt trötta dagar = vill bara sova och chilla. Imorgon blir det lilla julafton hemma hos Mimmi med hennes family. Går typ i ide varje vinter så lever jag på sommaren. Vill bara sitta hemma osminkad i mjukisar. Allt, inklusive att borsta håret, känns som en ansträngning. Haha, är det bara jag som ger upp helt på vintern eller?! Ha en skön fredag babes <3 Ändå ganska långt inlägg med tanke på att jag inte kom på något alls att skriva om!!

4 reaktioner på “BLOGGTORKA”

 • Daniela skriver:

  Hej!
  Jag tycker inte att du behöver stressa sönder dig för att komma på inlägg till oss 🙂 Jag älskar att läsa dina uppdateringar men du lever inte för att tillfredsställa oss haha om du förstår vad jag menar. Vi är glada för vad vi får! Alltid kul att kika in hursom.

  Jag hittade Cinnabons i New York förresten, om du minns en fråga om det för ett par veckor sen. Det var jag! 😀 SKITGODA

 • Bella skriver:

  Tänkte bara berätta en sak för dig som kanske inte ger så mycket inspiration ut från bloggtorkan men känner att det är viktigt ändå.
  Jag var nära att bli sjuk i anorexi/ortorexi för ungefär ett och ett halvt år sedan. Och då gick jag igenom alla bloggar jag följde med min psykolog. Din blogg blev då en av de bloggarna jag absolut inte fick läsa för att det triggade mitt sjuka beteende. Detta hade ju inget med dig att göra, det var ju hos mig problemet låg att jag blev triggad av din ultrasunda livsstil och konstanta tränande. Men nu när jag är påväg att bli frisk på riktigt så är din blogg den som hjälper mig mest. Ditt nya tankesätt kring hälsa och balans och att du vågar äta det mesta och träna mindre gör mig friskare. Det är bara två träningsbloggar jag kan läsa utan att få ångest och det är din och PT-fias. Så jag tänkte bara tacka dig för all inspiration du ger när du både lägger ut recept på nutella-milkshake och korv stroganoff! Tack för att du hjälper mig Alexandra.

 • J skriver:

  Var ska du flytta någonstans eftersom du sålt nu? Dejtar du någon ny kille? Drömmer du om att bli mamma någongång? Har du tips på hur man börjar gymma om man aldrig vågat prova, hur gjorde du första gångerna? Har så många frågor haha ☺️ tycker din blogg är underbar.

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack söta du <3 har ej hittat nåt nytt än men letar 🙂 vi får se vars man hamnar! Såklart vill jag ha barn nån gång. Det är bara att ta tag i det!!!! Det blir bättre med tiden. Tack fina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.