JUL I VÅRT HUS

xmas-2
xmas

Igår var jag hemma hos Mimmi och Marcus för att fira lilla julafton med deras familjer. Haha, man är ju familj typ 😉 När man saknar sin egen får man sno andras! Visst hade dom gjort mysigt?! Det godaste jag vet är fan lantchips med smetana och löjrom, och det hade Mimmi! Bra tips på snabbt snack om ni har vänner över eller bara har en solo myskväll 🙂

Mina julfavoriter är gravad lax med gravlaxsås, mammas spenatknyten och risgrynsgröt. Äter varken korv eller skinka så dom mer klassiska grejerna faller bort för mig. Vad är era favoriter? Har ni tips på nåt supergott?

Yesterday I was at Mimmi and Marcus to celebrate Little Christmas Eve with their families. Haha, I am family too apparently 😉 When you miss your own family you get to steal other people’s! Sure they had made cozy?! The tastiest I know is chips with sour cream and caviar! Great quick snack if you have friends over or just have some nice alone time 🙂

My holiday favorites are marinated salmon with mustard sauce, mother’s spinach pasty and rice pudding. I am not eating either sausage or ham so the more classic stuff falls away for me. What are your favorites? Do you tip on something super good?

7 reaktioner på “JUL I VÅRT HUS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.