WORKOUT THROUGH MY PHONE

I took a chocolate smoothie at Squeezed up, omg they’re so good!

Since I forgot my camera at home I only have these crappy mobile pics

It was a good workout though!

Såhär såg det ut igår när jag tränade med Emma. Vi körde ben! Jag var typ trötthetens mamma på gymmet så jag tvingade mig själv genom passet. Fick ingen energi efteråt kände mig bara ännu tröttare haha, men fick skön träningsvärk och var stolt att jag släpade mig dit. Imrogon och på söndag ska jag också träna. Heja Alex! Hoppas att jag får energikick av det imorgon, men lite sömn och inte krasslig borde göra sitt =) Känner mig så mycket piggare idag så det kanske är tack vare träningen igår och bra sömn inatt. Jag körde:

Here’s what it looked like yesterday when I trained with Emma. We did legs! I was so tired at the gym so I forced myself through the pass. Got no energy afterwards just felt even more tired haha, but was pleasant soreness and I was proud that I dragged myself there. Tomorrow and on Sunday I will also workout. GO Alex! I hope I get the energy kick out of it tomorrow, but little sleep and not feeling sick should get it done =) I feel so much more energetic today so maybe it is thanks to training yesterday and good sleep last night. I did:

warm-up
10 x 4 sumo squats 
20 x 4  side steps with resistance band 
20 x 4 leg press 
15 x 4 leg extension 
15 x 4 hamstring curl 
Finish with: 
15 x 3 jumping lunges 

Nu ska jag snart hoppa i säng. Längtar mycket efter denna helg som kommer bestå av jobb, träning, en liten roadtrip och häng med mina tjejer. Puss

1 reaktion på “WORKOUT THROUGH MY PHONE”

  • Karolina skriver:

    Hej! Har du några tips på hur man kommer igång med träning? Jag har inte riktigt tränat själv förut och jag skulle vilja göra det men jag har inte någon disciplin och jag kan lätt ge upp om något är jobbigt… Jag behöver inte gå ner i vikt men jag vill inte heller bli större. Jag vill känna mig starkare och få lite muskler. Jag beundrar dina träningsrutiner och din motivation, däremot känns det omöjligt för mig att uppnå. Just nu är jag ganska trött i kroppen (trots att jag är 18) men jag vet att det är träning som är lösningen.

    Jag kommer vara väldigt tacksam för svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.