TAKING PICS WITH LOKI

alexandra-bring-loki-2
alexandra-bring-loki-3

Försökte ta en fin bild med Loki som fick haka till gymmet idag. Det gick inte så bra hahaah! Han ville bara busa och nafsa och han är inte så jättesöt när han gör det om man säger så. Tillslut fick vi en helt ok bild 😉 Han ska sova hos sin favorit Vickan inatt. Har så sjukt svårt att lämna ifrån mig Loki men vet att han har det såååå bra hos henne så känns lugnt! Lägger upp mer om själva passet sen.

Jag ska åka iväg en snabbis till Göteborg, kommer hem imorgon så det blir verkligen en kortis. Hoppas att jag hinner svänga förbi på julmarknaden där också! Så mysigt. Har det helt julpyntat i år med gran och allt. Man blir så glad. Jag är som ett barn på många sätt när det kommer till saker jag blir glad över haha. Men det är helt ok.  Fyller fan 27 nästa år?? I år är det typ första gången som jag börjar känna att jag är ”vuxen”. Även fast jag har allt babyfett kvar i ansiktet tycker jag att jag börjar se lite mer vuxen ut också. Sjukt vad tiden flyger! Man får se till att njuta av varje dag. Nu ska jag jobba klart och hoppa in i duschen. Puss

alexandra-bring-loki

5 reaktioner på “TAKING PICS WITH LOKI”

  • Cornelia skriver:

    Tiden rusar verkligen, så kul att följa dig! 🙂 gjort sedan din bringalex blogg, så då kan du tänka hur länge det är haha! tack för all inspo, alltid kul att kolla in här, KRAAAM!

  • Johanna Hyllander skriver:

    Hej Alexandra! Om du inte vill skriva om det här så ber jag om ursäkt. Och jag vill inte veta varför du och ako gjorde slut för det förstår jag kan vara väldigt privat, men blir nyfiken när du inte skrivit något om det alls. Hur mår du idag? Hur lång tid tog det att gå vidare, hur ser eran relation ut idag? Om du inte vill svara på någon av frågorna så kan du ta bort kommentaren om du vill, egentligen inte none of my buisness så förstår om du inte vill göra ett inlägg om det, men vore kul att höra hur du tänkte när du blev singel och hur du tänker nu ett tag efter, hur du försöker vara positiv och om något är bättre nu eller var bättre förr än du trodde osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.