THE NEON SET 

Get it at www.bringsportswear.com

Fjärde veckan och vårt sista set som kommer ut för i år! Har ni gillat upplägget med nyheter varje vecka eller gillar ni mer när allt kommer samtidigt? Let me know! Personligen gillar jag små släpp mer än stora bomber, det är kul när det kommer nytt hela tiden =)

Nu är jag hemma från Gbg, det var en bra snabbvisit! Blev gladast att jag träffade Loki igår haha. Höll på fixa med garderoben tills typ 01.30 inatt så var så jävla trött imorse. Ska strax iväg till gymmet men först behövde jag jobba lite. Idag blir det i alla fall veckans tredje pass och jag klarade av att köra som bestämt, whoop! Kommer förmodligen prioritera att hänga med familjen nästa helg så får försöka bocka av passen under veckan.

The fourth week and our last set coming out for this year! If you liked the arrangement with news every week or do you like more with all at the same time? Let me know! Personally, I like small drop more than big bombs, it’s fun when it is news all the time =)

Now I’m home from Gothenburg, it was a good quick visit! Was happiest when I met Loki yesterday haha. Was up and got the closet done until 1:30 tonight and I  was so tired this morning. Should just go off to the gym, but first I needed to do some work. Today it’s the week’s third workout and I managed to do them as determined, whoop! Will probably I will priority to hang with the family next weekend so I wanna try to get all workouts done during the week.

This post is in collab with Bring Sportswear.

2 reaktioner på “THE NEON SET ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.