BRUNCH @ MIMMI

brunch-2
brunch-3
brunch-4

Hello monday! Hur mycket önskar man inte att detta var frukosten idag?! Det är från igår hemma hos Mimmi. Så underbart god brunch, yum. Älskar våra brunchar för vi sitter i flera timmar och äter tills typ allt är slut medan vi pratar om allt mellan himmel och jord. Det är verkligen bland dom bästa sakerna jag vet i livet =) Mat och fina fina vänner.

Jag värdesatter mina vänner så högt, är extremt tacksam att jag lyckats få så fina människor i mitt liv. Allt är så dramafritt, rakt, positivt och genuint. Jag tror verkligen på att man är ett genomsnitt av de människor man spenderar mest tid med, och därför är det sjukt viktigt att det är människor jag lär mig av och ser som bra människor. Hade aldrig mått såhär bra om det inte vore för min fina extrafamilj. <3 Nu börjar en ny arbetsvecka och jag är sjukt pepp. Önskar er en grym start på dagen och veckan, snart jul!!! Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.