HIP REHAB EXERCISES

Har fått förfrågningar om mina rehabövningar för höften och hur jag stabiliserar den. Dessa två övningar har jag gjort i några veckor och det har redan blivit stor skillnad! Viktigt att hålla bäckenet rakt när man gör dom bara, annars är det meningslöst. Nu när jag tränar får jag väldigt sällan ont, men jag försöker att undvika rörelser under parallell med knä+höft. I alla fall mycket roligare att träna när man inte får ont, då känns det automatiskt som att man gör något dåligt mot kroppen istället för något bra. Nu ska jag åka hemåt =) Vi hörs i Stockholm! X

I’ve got some questions about my rehab exercises for the hip and how to stabilize it. These two exercises I have done in a few weeks and it has already become a big difference! Important to keep the pelvis straight when doing them, otherwise it is meaningless. Now when I workout, I almost never get hurt, but I try to avoid movements in parallel with hip + knee. In all cases, a lot more fun to workout when you do not get hurt, then it feels automatically that you do something bad to the body instead of something good. Now it’s time to go home =) Talk to you in Stockholm! X

1 reaktion på “HIP REHAB EXERCISES”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.