MY NORTH

alexandra-bring-umea-2
alexandra-bring-umea-3
alexandra-bring-umea-4
alexandra-bring-umea-5
alexandra-bring-umea-7
alexandra-bring-umea-8
alexandra-bring-umea-9
alexandra-bring-umea-10

Här kommer sjukaste bildbomben men kunde inte välja blider för att det var så himla vackert! Vi åkte ut till mammas stuga och ser ni hur fint det är. Första bilderna är i vanligt ljus och sen fick vi se en magisk solnedgång <3 Vet iaf vart jag kommer spendera mycket tid framöver. Det kommer bli så himla fint när dom fixat den.

Förlåt för SÄMST uppdatering men jag har försökt att bara njuta och vila lite. Var så mycket innan julen. Har haft problem med bröstsmärtor ett tag nu, kärlen drar ihop sig och jag får jätteont. Det är ett tecken på stress. Känner mig inte så stressad men har någon inre stress. Nu är det i alla fall borta och jag känner mig redo för jobb igen =) Tänkte jobba lite mer än jag gjort hehe men det blev fokus på annat. Vi har hängt och spelat massa sällskapsspel, varit ute i snön och bara haft det mysigt. Loki har också levt life haha. Han älskar snön, blir helt galen och springer runt runt runt. Imorgon ska vi ut i skogen i Stockholm också, blir mysigt och skönt! Nedtrappning typ 😉

Here comes a lot of photos but could not select one because it was so amazingly beautiful! We went out to my mother’s house, and you see how nice it is. First pictures in normal light, and then we got to see a magical sunset <3 I know where I will spend a lot of time. There will be so much good when they fixed it.

Forgive me for the WORST update but I have tried to just enjoy my time and rest a little. It was so much before Christmas. I’ve had problems with chest pains for a while now, the vessels constrict and I get very painful. It is a sign of stress. I do not feel so stressed, but it  has to be inner stress. Now it’s all gone and I feel ready for work again =) Thought I would work a little more than I have done hehe but I was focused on other things. We’ve been hanging out and played lot of games, been out in the snow and just enjoyed the holidays. Loki has lived life haha. He loves the snow, becomes completely crazy and running around around around. Tomorrow we’re going out to the woods in Stockholm, too, will be cozy and nice! 

9 reaktioner på “MY NORTH”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.