BÄSTA MAGÖVNINGEN/BEST ABS EXERCISE

basta-magovningen-3
basta-magovningen-4

Här kommer världens bästa magövning! Har visat den förut men den är verkligen bra att bli påmind om =) Får alltid en skön träningsvärk av denna. Den lilla krummande rörelsen är hur man tränar upp magmusklerna bäst. Att t ex lyfta ben och såna övningar är mer fokus på höftböjarna och det brukar redan vara rätt spänt där,  i alla fall för mig så jag försöker att koppla bort det så mycket som möjligt!

Dom här dagarna mellan jul och nyår är som en lång helg för mig, ingen som hör av sig och jag andas haha! Sover jättelänge på morgonen och spelar tv-spel på kvällarna typ. Jag njuter av att göra inget =) Vill bara vara hemma och vila. Bästa som finns på vintern! Man blir lite seg i skallen på ett skönt sätt. Snart tillbaka till workmode så man njuuuuter. Nu  ska jag ta tag i dagen. Puss och kram!

English: Here comes the world’s best abs exercise! I’ve showed it before, but it’s really good to be reminded of =) I always gets a nice muscle soreness after this one. The small movement on the pic is how to train the abdominal muscles best. For example, lifting the leg and such exercises are more focused on the hip flexors and it tends to be already tense right there, at least for me, so I try to disconnect it as much as possible!

These days between Christmas and New Year is like a long weekend for me, no one tries to reach me and I breathe haha! Sleep for ages in the morning and play video games in the evenings. I’m enjoying doing nothing =) I just want to stay home and rest. Best thing to do in the winter! It gets a little slow in the head in a nice way. I’ll soon be back to work mode, so I enjoy this. Now I will do something of the day. Kiss and hug!

8 reaktioner på “BÄSTA MAGÖVNINGEN/BEST ABS EXERCISE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.