UPDATE

img_3347.jpg

Fått en del frågor gällande Femimal så tänkte att jag svarar på det här =) I takt med Bring Sportswear hade jag inte längre tid nog att lägga på annat så jag valde för några månader sedan att sluta jobba aktivt med Femimal som jag skrivit tidigare, men ändå har jag fortsatt använda produkterna men inte haft någon annan roll i det. Jag har inte postat så mycket eftersom vi inte längre jobbat så mycket tillsammans.

Jag kommer inte jobba vidare med det alls eller fronta varumärket så jag tänkte att jag skulle informera er om det här också. Jag har jobbat väldigt mycket med det varumärket och det har varit en sjukt kul resa och helt galet bra produkter som jag varit väldigt stolt över att vi fått fram! Eftersom jag inte är insatt i bolaget så har jag ingen information eller något jag kan svara på om ni undrar över något som rör det. <3

2 reaktioner på “UPDATE”

  • S skriver:

    Hei Alex! Først vil jeg si at du inspirerer meg ekstremt.. personen du er og styrken du viser oss lesere. Jeg har et spørsmål til deg.. tenker å gjøre det slutt med samboeren min. Jeg elsker han, men har mistet følelsene og kjenner ikke meg tilstede i forholdet vårt lenger.. jeg gruer meg allerede til tiden rett etter. Hvordan taklet du dette? Stor klem

    • Alexandra Bring skriver:

      Det är bara att fokusera på anledningen varför ni skiljer er åt, och inte låta känslorna styra dig. Hitta på mycket och boka in saker du kan se framemot och fokusera istället. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.