MOBILBLOGG: I SKOGEN

Häromdagen åkte jag och Loki till skogen, har hittat ett mysigt ställe att åka till när jag får abstinens haha! Njöt av utsikten och bara andades natur. Så nice.  Fick ett par vandrarkängor i julklapp så nu måste jag ta naturlivet till nästa nivå 😉 Så roligt för jag var så anti skog förut efter alla tusen gånger man tvingades ut i iskall norrländsk vinter med skolan eller hemma, men nu när det är frivilligt uppskattar jag det verkligen.

Jag har bokat en liten resa till solen i januari, blir mest jobb men ändå skönt att komma iväg lite =) Älskar att ha saker att se framemot, man mår så bra då! Sjukt att det är nyår imorgon.. Jag ska bara ta det lugnt hos en kompis. Avslutar och börjar året i lugnets tecken. Det behövs när allt annat är så hetsigt. Nu ska jag äta, vi hörs senare <3

3 reaktioner på “MOBILBLOGG: I SKOGEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.