2016 summary – january to june

JANUARI

beaching-10

Drog till Mexico en vecka med Viktoria och skulle bara njuta. Det regnade varje dag utom typ 2 stycken, jag blev matförgiftad tre dagar så jag spenderade dagarna på toa med att spy, Vickan blev knockad av en kamel och fick en lätt hjärnskakning. Jag blev även fast i tullen i Munchen så polisen fick komma då min väska gav positiva utslag för explosiva ämnen hahaha!! Dom släppte mig såklart när dom kollat genom min väska men det var grädden på moset av den resan.

Went to Mexico a week with Victoria and was just suppose to enjoy the trip. It rained every day except 2, I got food poisoning three days so I spent the day on the toilet to vomit, Vicky was knocked out by a camel and got a slight concussion. I was also stuck in customs in Munich so the police had to come when my bag gave positive results for explosives hahaha!! They released me of course when they checked through my bag but it was the icing on the cake of the journey.

brunch-2

Jag och Jampan gjorde en drömbrunch hos mig! Mmmm, fortfarande cravings haha! Annars hände inte så mycket spännande i januari.
Me and Janni did the best brunch at my place! Mmmm, I still crave it haha! Otherwise I didn’t do that much in january.

FEBRUARI

my-office

Skaffade mitt egna första kontor och satt där dygnet runt i princip. Eftersom det låg i gymmet tränade jag, åt och jobbade där. Det enda jag gjorde hemma var att sova.

I got my first own office and I spent almost every hour I was awake there. Since it was in the gym I worked out, had food and worked there. The only thing I did at home was to sleep.

opizzicato-5

När jag inte åt på kontoret käkade vi som fan på O’pizzicato. Den där hummer tortellonin alltså, den är brutal. Måste dit snart igen. Hängde såklart med sis massor.

When I wasn’t at the office we had food at O’pizzicato. That lobster pasta is crazy. I have to go there soon. And of course I spent a lot of time with my sis.

alexandra-bring-janni-deler-5

Fick äntligen börja träna i mina egna kläder. Är fortfarande kär i dom tightsen som släpptes i första släppet. Kommer komma med ett par liknande under 2017 =)

I finally got to workout in my own design. I still love these tights. I will release a similar pair in 2017! =)

janni-deler-weekend-topshopxnellydsc_5482

Maxade Jannis sista tid innan hon flyttade från Sverige, Saknar den här tjejen så mycket <3

I spent a lot of time with Janni before she moved from Sweden. I miss this girl so much <3 

MARS 

Alexandra Bring träningskläder

Lanseringen av Bring Sportswear är helt klart det som tog över min mars månad! Jag jobbade dag och natt och dog haha, men det var så roligt och spännande. En av dom  största händelserna under mitt år!

The launch of Bring Sportswear took over my month of March! I worked day and night and died haha, but it was so fun and exciting. One of the biggest things of my year!

img_3260

Åt massa goda bruncher, Mimmi är bäst på bjuda över på brunch <3 bästa jag vet, umgås med underbara människor och äta goda fina saker.

I had a lot of nice brunches. Mimmi is the best one making brunch <3 Best thing I know, spending time with lovely people and have good nice things.

img_4073

Jag fyllde 26 år, jag, Janni, Fanny, Rami och Julian fyller typ år samtidigt så vi hade en gemensam fest. En fest i Bollywood-tema och det var en sjukt kul fest men jättejobbigt för många blev upprörda över temat. Det var absolut inte meningen och kommer aldrig göra om det i alla fall!

I turned 26, Me, Janni, Fanny, Rami and Julian had birthdays at almost the same time so we had a big b-day bash. A Bollywood theme and it was such a fun celebration but really tough because many became upset with the theme. It was certainly not the intention and will never do it again! 

alexandra-bring-paris-2

Åkte till Paris med Jampan. Har typ förträngt hur mycket vi hann umgås förut!! Janni – kom tillbaaaaaaakaaaa!  Haha. I alla fall, vi hade världens mysigaste dagar. Vandrade runt och bara njöt av världens vackraste stad.

Went to Paris with Jampan. I try to forget how much time we had together before. Janni – come baaaaaaack! We had a lovely trip and enjoyed the most beautiful town in the world. 

APRIL 

cafe-sirap-11

April = VÅÅÅÅÅR! Ingen annan känsla gör mig lika glad som när solen kommer tillbaka och det börjar bli lite varmt ute. Man ser hur alla är glada och det är bara positiv energi all over =)

April = SPRIIIIIIIING! No other feeling makes me as happy as when the sun comes back and it’s getting a little warm out there. You see how everyone is happy and it is only positive energy all over =)

eze-4

Drog till Nice och Cannes med min syrra, här är vi i byn i Eze =) En av dom vackraste utsikterna jag varit med om. Det var dock väldigt fine dining på restaurangen. Jag är mer en sån som vill ha en krämig pasta eller kebab så lägger hellre mina pengar på annat än miniportioner av mat haha!

Went to Nice and Cannes with my sister, here we are in the village of Eze =) One of the most beautiful views I have ever experienced. However, it was very fine dining at the restaurant. I’m more the kind who want a creamy pasta or kebab and are rather putting my money on other things than the mini portions of food haha!

innocent-breakfast-4

Jag och min syrra på en frulle!

Me and my sis on a breakfast! 

strandvagen-1-8

På tal om fina middagar… Haha! Jag och Emma spenderade typ hela våren på olika restauranger. Men jag har mina favoritställen jag helst går till, även om det är nice att prova nya ställen också!

Speaking of fine dining … Haha! Me and Emma spent the spring at various restaurants. But I have my favorite places I would rather go to, even if it is nice to try new places too!

sunny-day-6

Vårkänslorna blommade verkligen. Blir lycklig bara av att se bilderna <3

Spring feelings really blossomed. I get happy just by seeing the images <3

MAJ

dinner-9

Hade en del middagar hemma för hade börjat komma i ordning hemma =)  Älskar middagar hemma! Haha mat är verkligen mitt intresse.

Had some dinners at home and begun to get settled in at home =) Love dinners at home! Haha food is really my interest.

gym-sess

STÖRSTA HÄNDELSEN I MAJ och det mest betydelsefulla 2016! Hämtade hem den här lilla krabaten hos Hundstallet. Det bästa valet jag gjort i mitt liv typ <3 Så jävla glad att jag gjorde det. I samma veva blev jag även singel och det var lite jobbigt att ta hand om honom ensam men det gick bra med hjälp av världens bästa vänner!

Greatest thing in May, and the most significant in 2016! Brought home this little fellow from the dog shelter. The best choice I’ve made in my life <3 So damn glad I did it. At the same time I also became single and it was hard to take care of him alone but it went well with the help of the best friends!

riactive-5

Hängde på Yasuragi med dom här fina tjejerna!

Hanged out at Yasuragi with these nice girls!

JUNI 

img_7091

ÄNTLIGEN SOMMAR!  Jag och Loki var tacksamma över det fina vädret. Vi spenderade mycket tid i Hagaparken även fast det låter trevligare än det var. Loki skällde fan sönder allt och alla eftersom det var så mycket hundar där. Men nästa sommar kommer bli sååååå nice. Han är som en annan hund nu.

SUMMER AT LAST! Me and Loki was thankful for the nice weather. We spent a lot of time in the Haga Park even though it sounds nicer than it was. Loki barked like crazy on everything and everyone because there were so many dogs there. But next summer will be sooooo nice. He’s like a different dog now.

img_7498

Jag drog till Marbella och höll träningsresa. Det var jättekul men sjukt tidskrävande. Jag tog beslutet att inte köra nån i år då jag inte vet hur det kommer se ut med jobb i Sverige.

I went to Marbella and had a training trip. It was a lot of fun but took a lot of time. I took the decision not to do one this year when I did not know what it will look like with work here in Sweden.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Hängde massor med Vickan hos mig. Det var så himla skönt så jag inte kände mig så ensam. <3

I had Viktoria a lot at my place. It meant a lot since I didn’t feel that alone <3

img_8160

En av sommarens bästa kvällar var helt klart midsommardagen då vi körde picknick i  Hagaparken. Dröm-kväll! Tills vi blev uppraggade av en riktig sugar daddy som ville ta med oss på sin båt. Vi avböjde bestämt sen gick vi hem till mig igen haha.

One of the best summer evenings was the day after midsummer when we had a picnic in the Haga Park. Dream-night! Until we got disturbed by a real sugar daddy who wanted to take us on his boat. We declined the offer then we went home to me again haha.

marbella-3

Hade en riktigt nice vistelse i Marbella. Är säker på att jag kommer hänga mer där i sommar! Det var mitt första halvår 2016.. Resten får ni imorgon. =) hoppas att ni gillar det för de här inlägget tog fan över 3 h att göra haha! Gott nytt år på er fina <3

Had a really nice stay in Marbella. I am sure that I will hangout more there in the summer! That was my first six months in 2016 .. The rest you will get tomorrow. I hope you enjoyed it because this post took 3 hours to do haha!  Happy new year <3

11 reaktioner på “2016 summary – january to june”

 • Natalia skriver:

  Nice summary It’s cool to read such a post! 🙂
  Happy New Year!

 • Aleena skriver:

  Hi Alexandra!

  Just want to say you’ve been a huge inspiration to me over the years to be happier and healthier! You’re so down to earth and such a good soul.
  Wishing you all the best this coming new year!!!
  Much love from Canada <3 xox

 • Linnea skriver:

  Har också skaffat hund nyligen, kan tilläggas att jag är singel och tar hand om honom själv. Kan du inte skriva lite vad du gör med hunden om dagarna? (på fritiden) Min lilla kille ska få gå på dagis men resten av livet blir ju helt annorlunda när man inte kan gå ut och träffa folk som man gjorde innan. Livet behöver ju inte bara bestå av att kasta pinnar i en skog för att man skaffar hund haha..

  • Alexandra Bring skriver:

   Han följer med mig nästan överallt, men lämnar honom hemma när jag drar iväg på middagar/stan och sånt! Det är inte så komplicerat, men försöker att inte vara ifrån så många h =) Ett tips är att vänja honom rätt fort att vara ensam.

 • Madeleine skriver:

  Hej!
  Vart hittar du alla bas-toppar som sitter så fint runt bysten och lockar fram fina kurvor? Letat som en tok men hittar ingenstans och vill ha tishor som trollar fram lite kurvor.
  Den svarta när du är och fixar håret..åt det hållet med passformen.
  Kram!!

 • Caroline skriver:

  Hej!

  Jag är bara så himla nyfiken! 🙂
  Sen du skaffade hunden så skriver du inte längre något om katterna? Vad hände med dom? Är dom kvar eller har du gjort dig av med dom?

 • Rebecca skriver:

  Hej! Vart har du köpt ditt matbord + stolar? Så himla fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.