WORKOUT AT HOME

hemmatraning

OK jag har äntligen förstått grejen med hemmaträning!! Gammal bild, det var för mörkt för att fota igår =) I alla fall har jag lite vikter och ett pull-up räcke vilket räckte gott och väl för ett grymt och snabbt pass igår. Så nice. Jag har lite svårt att ta mig iväg till gymmet så jag körde hemma istället. Det blev mage och axlar. Ska köra hemma ikväll igen. Vill ni att jag postar mina hemma-pass? De är ju med lite vikter o så, men inga maskiner! Improviserade lite och körde mage på en ihoprullad matta osv haha. Ikväll blir det rygg och armar hemma.

Sitter med produktplanering för hela året i dagarna. Min inspo-mapp är fylld med hundratals bilder och ideér. Nu är det dags att börja skissa upp nya modeller. Så kul! Älskar älskar älskar det här! Kommer lite nya samples i januari på vårens nyheter som jag vill ha NU. Wie, blir som ett barn på julafton varje gång en ny produkt är i  utveckling. Det som jag ska skissa upp nu är det som kommer i höst/vinter, man får passa på innan vårkänslorna tar över haha! Nu ska jag jobba vidare här. Vi hörs senare babes <3

OK, I have finally got the thing with home workouts!! Its an old picture, it was too dark to take one yesterday =) Any way, I have some weights and a pull-up rail which was enough for a really good workout yesterday. Awesome. I have a hard time to get to the gym so I did my workout at home instead. It was abs and shoulders. I will do it tonight at home again. Do you want me to post my home workouts?  It’s with some weights and so, but no machines! Improvised a bit and did abs on a rolled up carpet, etc. haha. Tonight it’s back and arms at home.

Im currently working with the product planning for the entire year. My inspo folder is filled with hundreds of images and ideas. Now is the time to begin to sketch and design new models. So much fun! Love love love it! I will receive some new samples in January of this spring’s news that I want now. Wie, I’m like a child on Christmas eve every time a new product is in development. Time to get back to work. Talk to you later <3

5 reaktioner på “WORKOUT AT HOME”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.