TRÄNA BEN HEMMA

bentraning-hemma

Igår tränade jag ben hemma, det var kolsvart så kunde inte fota något men jag tänkte att jag skriver passet ändå då många var intresserade =) Jag skulle egentligen ha kört i förrgår men råkade cutta upp typ halva tummen så var svimfärdig och illamående hela kvällen haha. Picklade lök till burgaren i min mandolin men råkade tyvärr få med tummen, aajjj! Den börjar läka nu men satan vad det blödde, panik next level för en  som är lite känslig. Jag kan t ex inte äta kött jag lagat själv pga tycker det är så äckligt med kött och blod så blir äcklad av maten. Tror det är därför jag haft svårt med kött hela livet.

Jaja, jag körde i alla fall detta, det enda redskapet jag använde som inte hör till hemmet var en hantel:

Yesterday I trained legs at home, it was pitch black so could not take pictures of anything but I figured that I write the workout anyway when many were interested =) I was suppose to workout the day before yesterday but happened to cut half of my thumb was dizzy and nauseous all night haha . Pickled onions to the burgers by using my mandolin but I also used it on my thumb, aajjj! It starts to heal now but damn how it was bleeding, panic next level for one that has a hard time with blood. I can, for example, do not eat meat I cooked myself because I think it’s so disgusting with flesh and blood so that makes me disgusted with the food. That’s probably why I have had a hard time with meat my whole life. Anyway, this was my workout:

MY LEG WORKOUT AT HOME:
Warm-up 

10×4 Goblet squats with a dumbbell 
10×4 Step-ups on a bench I have at home 
10×4 Bulgarian split squats on the same bench
10×4 Hip-thrusters with a dumbbell (feet on the bench)

6 reaktioner på “TRÄNA BEN HEMMA”

 • Aleena skriver:

  Hope your thumb heals up soon!! Thanks for posting this, it’s awesome! Would you be able to make a post dedicated to healthy snack ideas? Thank you! 🙂

 • Maria skriver:

  Hej Alex!

  Vad hände med dina katter?

 • Christine skriver:

  Hej Alex!

  Sett att du tränar mycket i Nike air huarache. Är du nöjd med dem? Har funderat på att köpa nya träningsskor och behöver några med mycket stötdämpning!

  Så kul att följa din blogg förörvigt, du är så mycket GRLPWR och älskar hur bra inställning du har till ALLT vad gäller träning, mat, hälsa, kroppsbild osv. U GO GIRL.

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej! Ja jag ÄLSKAR dom! Tar dock av mig dom när jag kör lyftning och mark. Men annars funkar dom bra plus så sköna att gå runt i! Tusen tack<3 kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.