RECEPT: NYTTIG FRUKTSALLAD

fruktsallad-nyttig

Hej babes! Måste bara tipsa om en enkel sjukt fräsch fruktsallad jag gjorde häromkvällen. Försöker hitta nyttiga goda efterrätter =) Vet att fler söker det med, det här är väldigt simpelt men lite små extragrejer gör det magiskt gott. Jag hade i:

1 banan
1 äpple 
1 paket jordgubbar
1 kiwi
1 päron 
2 lime
hackad mynta 

Låt den stå i kylen och dra sig med limen. Blir så himla gott och fräscht. Man får välja antingen kvarg eller glass till 😉 Haha! Jag har ätit med båda.. Idag har jag tränat ett pass axlar och mage och är lagom slut nu. Ska iväg på middag strax så måste torka håret nu! Vi hörs sen babes.

4 reaktioner på “RECEPT: NYTTIG FRUKTSALLAD”

  • Maria skriver:

    Det är sjukt gott att äta med grädde eller keso också ?

  • Maja skriver:

    Har testat ikväll! =) sjukt gott!!

  • Johanna skriver:

    Den ska jag verkligen testa, låter supergott! Ikväll testade jag att göra raw food minisemlor och det blev hur gott som helst! Tänkte bara tipsa dig om dem ifall du söker efterrätter som är nyttiga men goda för jag tyckte verkligen att det blev en succé. (Har recept i min blogg)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.