ÅRSRESUMÉ DEL 2

JULI 

bring-sportswear-store

Började komma i ordning i butiken och nya kontoret.
I started to get ready in the store and the new office.

Processed with VSCOcam with a3 preset

Drog till London med min fina vän Chris som flyttade från mig buhu! Men vi hade en sjuuuukt kul helg där borta, en av dom bästa helgerna på hela sommaren helt klart.
I went to London to visit my good friend Chris that moved away from me! But we had such a great weekend. 

supper-4
supper-6

Åt en jävla massa gånger på supper haha. Här med team Bring Sportswear =) Annars så var det mest livet är en fest som gällde haha. Hade världens roligaste sommar. Roligaste sommaren i mitt liv måste jag säga! Levde varje dag och umgicks med människor som var positiv energi. Började må riktigt bra!

Had dinner a lot of times at supper haha. Here with the Bring Sportswear team =) Otherwise it was mostly life is a party. I had the funniest summer. Funniest summer of my life, I must say! I made sure I used every day right and hanged out with people who just gave me positive energy. Began to feel really good!

AUGUSTI:

blogg-5

Var sådär skönt brun  som jag inte är nu haha! =) Älskar verkligen sommar och kan inte längta mer än jag gör nu tills det blir sommar igen. Hoppas på en lika fin sommar som förra, den var bäst!
I was tanned, which I am not now haha =) I love summer, i can’t wait until it’s back! 

img_9833

Körde igång en stor sommarrea på Bring Sportswear, vissa saker finns kvar och nu har vi sänkt dom t ex alla sport-bhar kostar 99:- nu, in och fynda och hjälp mig att tömma lagret lite! (i samarbete med Bring Sportswear) så alla fattar att det här är reklam =)
Did a big summer sale at Bring Sportswear, some things are still there and now we have lowered them, for example, all sports bras costs 99: – now, in and pick up a bargain and help me to empty the warehouse a little! (In cooperation with Bring Sportswear) so everyone realizes that this is advertising =)

nyc_-3

Drog till New York. Så nice!  Det var jobb och så hade jag typ 40 grader feber men det var ändå nice. Blev kär i NYC och kommer lätt dra dit igen snart då jag inte hann med så mycket annat. Annars var augusti också som en lång fest, drog bland annat till Gbg för WOW och lite andra mysiga grejer. Maxade sommaren som sagt!
Went to New York. So nice! It was work and I had kind 40 degrees fever but it was still nice. Fell in love with NYC and will easily go there again soon when I have not had time for much else. Otherwise, August was also as a long party, including a trip to Gothenburg for WOW and some other cozy stuff. Maxed summer as I said!

SEPTEMBER: 

img_1489-1.jpg

Gjorde mig snygg hos Marre, eller, Marre gjorde mig snygg! I år lärde jag känna Marre och Marcella på riktigt och det är lätt en av dom bästa sakerna som hänt mig. Jag släpper sällan in nya människor numera men jag kände mig  så hemma med dom och vi har kommit varandra nära på så kort tid. Magiskt när det händer <3

Did myself good looking at Marre, or, Marre made me hot! This year I got to know Marre and Marcella for real and it’s easily one of the best things that happened to me. I rarely let in new people now, but I felt so at home with them and we have come close to each other in such a short time. The magic when it happens <3

img_1380.jpg

Drog till Janni i Monaco och besteg det här berget. Haha, asså det var fan att bestiga det. Fyfaaaaan, dog hundra gånger om MEN så jävla värt det när man kom upp till detta. Vi tog dock en taxi tillbaka eftersom det tog 4 h att gå upp!
Went to visit Janni in Monaco and climbed this mountain. Haha,  it was hell to climb it. Fuuuuck, died a hundred times over, BUT so fucking worth it when it came to this. However, we took a taxi back because it took 4 hours to go up!

los-angeles-7
img_0773.jpg

Drog till mitt älskade LA med min syrra och Emma <3 Så nice att vara i LA, varit där flera gånger men kände verkligen att jag började känna mig mer hemma.
Went to LA with my sis and Emma <3 So nice to be in LA. I’ve been there a couple of times but I finally felt like home over there.

14310299_10207038120939698_4169441121440962893_o

Samma dag som jag kom hem drog jag på invigningen av Kasai med Hoss Events.. Säger bara en sak, att vara jetlag och shotta tequila är inget jag rekommenderar. Någonsin. Haha, aldrig mer tequila. Aja kanske lika bra, får hålla mig till mitt rödvin och middagar 😉

The same day as I got home, I went to Kasai with Hoss Events .. Just saying one thing, to be jet lag and shots of tequila is not something I recommend. Ever. Haha, never more tequila. Well perhaps that was good, I will stick to my wine and dinners;)

OKTOBER:

alexandra-bring-paris-marais-2
alexandra-bring-paris-marais-4

Jag och Johanna drog till Paris för en weekend och fan vad mysigt det var. Älskar Paris. Bara varit där två gånger men bägge blev i år. Så himla mysigt att strosa runt och njuta av världens finaste arkitektur och romantiska stad. Och hur fint är det inte att äta crepes framför eiffeltornet seriöst? Hade bara semester och njöt. Händer inte ofta!

Me and Johanna went to Paris for a weekend and damn how nice it was. Love Paris. Only been there twice but both were in this year. So very nice to stroll around and enjoy the world’s finest architecture and romantic city. And how nice it is not to eat crepes in front of the Eiffel Tower seriously? Had only vacation and enjoyed. Does not happen often!

img_2586.jpg
img_2214.jpg

Drog till LA igen (!) med Hannah och stannade i 2 veckor och jobbade, njöt även av solen 😉 Jag har en tendens att bli riktigt låg på hösten så försöker att resa så mycket som möjligt då och undvika höstdeppen. Det funkade sjukt bra förutom att den här sommaren/höstens flängande gav mig en sjuk jetlag. Är fortfarande inte den morgonmnäniska jag brukar vara men det ska jag ändra på nu 🙂 Fick också rejäl hemlängtan och saknade ihjäl mig efter Loki så har varit hemma sedan dess.
Went to LA again (!) With Hannah and stayed for 2 weeks and worked, also enjoyed the sun;) I have a tendency to be quite low in the fall so I try to travel as much as possible now and avoid fall depression. It worked crazy good except that this summer / autumn gave me a sick jetlag. Im still not the morning person I usually am, but I’ll change that now 🙂 Also I became so homesick and missed Loki so much.

NOVEMBER:

janni-deler-stockholm-visil1170010

Kom tillbaka till verkligheten och fick besök av denna solstråle på kontoret en morgon!
I came back to reality and got a visit from this sunshine at my office one morning!

img_3115.jpg

Hängde massor med min syrra, båda flänger ganska mycket men när vi är hemma brukar vi hitta på mycket kul. Fatta vilken lyx att ha en syster och samtidigt en bästa kompis genom hela livet. <3
I hanged out a lot with my sis, we both travel quite much but when we are home we hang out. Such a good thing to have a sister and at the same time a best friend through life <3

img_2945.jpg

Jag var så glad att vara tillsammans med Loki igen. Har aldrig saknat något så mycket som honom, den lilla skiten har verkligen fått en stor plats i mitt hjärta. Bästa bästa killen!
I was so happy to be back with Loki  again. I have never missed anything like that. That little fella has a big place in my heart. My best buddy! 

DECEMBER:

alexandra-bring-umea-8

Julen var efterlängtad och även mitt besök hemma, så mysigt att bara hänga med familjen och njuta av Norrland. En riktig välbehövlig tripp. Ser framemot att åka tillbaka i feb. Min familj är bäst!

X-mas and also time to visit my home, so nice to just hang out with the family and enjoy the North. A real-needed trip. Looking forward to going back in February. My family is the best!

img_4917.jpg

Åkte också till Gbg och gick förbi julmarknaden när jag var där. Så mys! Jag har njutit så mycket av december med julpynt och julkalendern. Det blir verkligen vad man gör det till 🙂
I also went to Gothenburg and went past the Christmas market when I was there. So nice! I have enjoyed so much of December with Christmas decorations and advent calendar. It is really what you make of it 🙂

Så, det var del 2 av mitt år. Märker att allt låter så bra haha men det är för att det är det! Är så himla lycklig och lyckligt lottad. Det har minst sagt varit ett turbulent år med många stora förändringar men jag måste säga att jag gick ur 2016 starkare, gladare och klokare. Jag tror att allt händer av en anledning och jag är så tacksam över att jag får leva och vara frisk med mina nära och kära ännu ett år. Det är verkligen ingen garanti. Ledsen att posten kom ”lite” sent men glömde faktiskt bort att göra den haha! Så tack för påminnelsen :* Tack för att ni hängt med här ännu ett år, hopppas att ni hänger med på mina äventyr 2017 också. Puss!
So, this s was part 2 of my year. I noticed that everything sounds so good haha but that’s because it is! I am so happy and fortunate. It has least been a turbulent year with many big changes but I must say that I came out from 2016 stronger, happier and wiser. I believe that everything happens for a reason and I am so grateful that I am alive and get to be healthy with my loved ones for another year. There is really no guarantee. Sorry that the post came ”a little” late but actually forgot to write it haha! So thanks for the reminder:* Thank you  for keeping up with this for another year, hopppas that you keep up on my adventures in 2017 also. Kiss!

2 reaktioner på “ÅRSRESUMÉ DEL 2”

  • Sindy skriver:

    Åhh va kul att se, vart är din bikini ifrån??

  • My skriver:

    Ah, vilken inspiration! Att kunna resa så mkt som du gjorde förra året, och jobba från olika länder, är anledningen till att jag valde att bli egenföretagare också. Så sjukt peppad efter din årsresumé, ens egna drömmar och mål blir så mycket tydligare när man ser nån annan leva dem. Absolut kräver det mycket jobb, men det är det ju värt när man får leva ut sina drömmar. ?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.