RECEPT: SALTKARAMELL MILKSHAKE

saltkaramell-milkshake-recept_-2

SALTKARAMELL MILKSHAKE är såååå gott! Älskar salt + sött. Testade ett eget recept för någon kväll sedan när jag var sugen på något =) Det blev så gott. Älskar milkshakes då det är sjukt lätt att göra och alla gillar typ milkshakes.

SALTED CARAMEL MILKSHAKE is soooooo yummy! Love the salty + sweet. I did an own recipe one night ago when I was hungry for something =) It was so good. Love milkshakes because it’s super easy to do and everyone loves a milkshake.

Du behöver/You’ll need:

0,5 l Sia vaniljglass (vanlig) / 0,5 liter vanilla ice cream
1 dl mjölk / 0.5 cup of milk
0,5 – 1 dl dulce de leche / 0.2 cup – 05 cup of dulce de leche 
3 tsk flingsalt / 3 tsp sea salt 
Sprutgrädde / Whipped cream 

Gör såhär/do it like this:

Lägg i glassen och häll i mjölken och mixa med stavmixer. Addera dulce de leche efter hur söt du vill ha den, jag använde ca en tredjedel av burken. Mixa & smaka av med flingsalt. På med sprutgrädde sen! Enjoy.

Put the ice cream and the milk together and blend it. Add dulce de leche depending on how sweet you want it. I used a third of the can. Mix & add the salt while tasting it. Add whipped cream and then enjooooy!

saltkaramell-milkshake-recept_

5 reaktioner på “RECEPT: SALTKARAMELL MILKSHAKE”

  • Aleena skriver:

    Looks sooooo good!! Can’t wait to try this

  • Bella skriver:

    Hej Alexandra! Jag är har en ganska normal kropp, lite smal, men vill försöka gå upp i vikt hälsosamt och bygga en större och kvinnligare kropp. Har du några tips på hur jag borde äta och träna för att bygga muskler och undvika att gå upp i fettmassa? Hinner tyvärr bara träna ca 2 gånger i veckan, är det tillräckligt för att få resultat? Har tidigare haft en ätstörning, så det ganska svårt för mig att acceptera min viktuppgång, samtidigt som jag faktiskt tror att min kropp hade sett finare ut med några extra kilon. Jag vet att du var jätteglad över din viktuppgång, och jag tycker att din kropp är jättefin. Hur gjorde du för att vara så positiv?

  • Mimmistavlor skriver:

    Men guuud så gott!! Går just nu på diet och en milkshake med underbar glass och grädde var helt fel att se x)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.