FOLLOW ME ON FACEBOOK


Get to my fb-page HERE

Nu har jag kopplat ihop min Instagram och börjat dela alla mina bilder samt blogginlägg på min fb-sida. Så om ni vill hålla koll på vad jag gör eller postar gå gärna in och likea den =) Har inte använt fb så jättemycket för är typ mest äckliga snubbar som hänger där men nu börjar det ändras. Kollar dock aldrig inboxen där. Får så mycket knäppt skickat till mig, ni vill inte ens veta tro mig! Usch. 

Idag är det måndag och har ett roligt om ett tag så har kört jobbrace från sängen imorse faktiskt. Så skönt! Ska också fixa mina fransar idag så jag slipper smink. Bästa som finns. En bra måndag helt enkelt 🙂 Är fortfarande i lite julkänsla och seg. Koffein it is. Hörs sen <3 

5 reaktioner på “FOLLOW ME ON FACEBOOK”

 • emblas.se skriver:

  Smart att koppla ihop kontona! jag är inte heller nåt fan av facebook, men det känns tyvärr som ett måste nuförtiden.. ^^
  kram
  Emma

 • YOGA MED VICKY skriver:

  Vilken fantastisk bild Alexandra!

 • Emma skriver:

  Gud så snygg bild!

 • N skriver:

  Fyfan, att män (främst) inte kan lära sig att de inte har någon rätt att skicka vidriga saker till kvinnor. Tror du (och alla andra tjejer) skulle gilla kontot ”whydidyouswiperighttho” på instagram, tjejen lägger ut konversationer som hon har med killar på tinder haha (dock osäker på om hon tillfälligt gjort sitt konto privat då någon outade hennes konto för någon av de här killarna). Trots att man nästan tappar hoppet så är det jävligt roligt. Tips!

 • Sofia skriver:

  Kära Alexandra!
  jag kan inte tänka mig hur många vidriga meddelanden du får, sexuella anspelningar och allt möjligt. och jag är säker på att man bara vill ignorera det, låtsas som det inte händer. inte se. men det skulle göra så mycket för alla tjejer, och killar, om du tog steget och visar upp vad för äckel du får. för det här äcklet, det är i många fall sexuella övergrepp. det är viktigt att män får lära sig om samtycke och att det inte är okej att hålla på så. kära du, stå upp för kvinnor, så att det kan få ett stopp någon gång. snälla. (ett exempel är linnea, som är elithandbollsspelare och har instagramkontot @assholesonline, jag vill bara tipsa dig om att läsa lite där, hon är sjukt smart)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.