SÖNDAG: mobilblogg

Hej babes! Idag spenderas dagen i köket och på några visningar. Hittat en lägenhet jag verkligen gillar, hoppas att den inte blir för dyr =) Vi får se! Gjorde scones och hemmagjord lemonad till brunch. Ikväll blir det tapas. Mmm! Har blivit mer pepp på hemmalagad mat än att äta ute. Så kul att jag verkligen börjat tycka om att laga mat! Säg till om ni har något superduper recept som jag bara MÅSTE prova. 

Nu ska jag återgå till att ta det lugnt och förbereda för middag. Puss <3

14 reaktioner på “SÖNDAG: mobilblogg”

 • Daniella Björn skriver:

  du bara MÅSTE prova att göra Salmon Poké Bowl efter Jennie Walldéns recept. Finns på köket.se 😀

 • Victoria Ljunggren skriver:

  Hej!
  Tränar ganska mycket och går nu på diet för att bygga muskler, vissa kallar de att deffa.. Har du bra tips på hur man kan få i sig alla proteiner utan att äta kött eller fisk?

  Kram!

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej victoria! Om du ska bygga muskler brukar man ofta ligga på ett överskott, det är svårt att bygga om du ligger på ett underskott. BCAA och protein i tillskottsform är ett bra alternativ! Annars finns ju både quorn, Oumph, sojaprotein och naturligare val som bönor. Kram!

 • Lovisa skriver:

  Men hur snygg är inte du??!?
  Du måste testa tacopaj med sötpotatis och grönsaker, den är verkligen jättegod och vegetarisk!!

 • Ivana skriver:

  Tack för att du delar med dig! Jag har ett jätteenkelt pasta recept som är svingott. Lagar det nästan alltid när jag ska få besök för att alla älskar det.

  Börjar med at steka vitlök (gillar inte vanlig lök men det kan man också ha), tärna kycklingfilé, stek tills den blir färdig. Tillsätt purjolök, röd paprika, körsbärstomater eller babyspenat (ibland har jag endast något av det och ibland har jag allt, det är en smaksak) steker det lite och så tillsätter jag matlagningsgrädde. Låter det koka upp i typ 5-10 minuter och då tillsätter jag riven ost (kan vara parmesan eller vanlig hushåll, tar oftast det jag har i kylskåpet) rör om i några minuter till det smält och så kokar jag pasta och tillsätter det. Kryddar även också lite efter smak, men brukar ha i salt, peppar och lite vitlökskrydda ? Går snabbt, är enkelt och svingott. PS/ hon som också älskar Pane Vino

 • M skriver:

  Hej Alex!

  Kommer du göra andra halvan av 2016 i bilder?

  Kram!

 • Alva skriver:

  Bakad sötpotatis med hummus och/eller fetaost och avokadoröra är to die for! ?

 • Josefin skriver:

  Istället för att göra en vanlig potatisgratäng så kör på vanlig potatis, sötpotatis och jordärtsskocka. Sen blanda i grädde och crème fraiche plus vitlök & salt och peppar såklart :p. Blir brutalt gott!

 • Lovisa skriver:

  Jag rekommenderar detta recept:
  http://lisaoerikshalsoblogg.ellematovin.se/sotpotatis-i-ugn/

  Beroende framkallande! Ibland byter jag dock ut fetaosten mot färskost. YUM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.