DUBAI

dubai-2
dubai

Soooool! Äntligen tillbaka till ett av mina favoritställen för semester. Det är verkligen en låtsasvärld man lever i här, men ibland är det så skönt att bara logga ut från sitt vanliga liv och leva i en liten bubbla =) Det har blåst helt galet mycket idag, lite farligt för man känner inte att solen ligger på. Brukar vara duktig på att smörja in mig rätt men lyckats bränna mig lite på armarna. Inte bra! Är så försiktig med solen annars. Ska mata på med Aloe Vera så borde det vara lugnt! I alla fall riktigt nice att byta kontor för några dagar. Mer blider kommer i dagarna såklart! Puss

Suuuun! Finally back to one of my favorite places for vacation. It really is a bubble we live in here, but sometimes it’s so nice to just sign out of your normal lives and live in a little bubble =) It has been completely crazy windy today, a bit dangerous because you do not know that the sun is on your skin. Tend to be good at use SPF right but managed to get a little bit buned on the arms. Not good! I’m so careful with the sun otherwise. Time to drown  the skin with aloe vera! In any case, really nice to change office for a few days. More pics will be posted in the next days of course! Kiss

5 reaktioner på “DUBAI”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.