DUBAI NIGHT

alexandra bring - dubai night-2
alexandra bring - dubai night-3
alexandra bring - dubai night-4
alexandra bring - dubai night

Drog till mallen och promenerade runt lite! Åt på cheesecake factory, såå gott dör haha! Det är riktigt nice väder här för en norrlänning som mig 😉 Har ni varit i Dubai? Jag tycker att det är nice för det finns alltid roliga aktiviteter att göra, det är relativt nära och nästan alltid sol. Det finns också massa goda restauranger hehe. Ikväll blir det en sväng till Madinat, deras ”venedig”.

Är bara här ett par dagar men det blir en ny resa hit i vår. Det var verkligen välbehövligt med lite sol och värme! Försöker planera in en rolig sak varje månad. T ex februari tänkte jag dra till Umeå. Små saker men som gör att man alltid har något att längta efter. Älskar att se framemot saker! Har börjat på en lista med saker jag vill uppleva och se, typ som en bucket list fast med resmål. Allt från en by i Finland till långa resor.

Ps. Tur man tog med tre par klackar när jag lyckades få skavsår första dagen så får jobba sneakers istället, klagar dock inte 😉

7 reaktioner på “DUBAI NIGHT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.